Mazda Xedos 6

13 Sie 2010, 11:18

witam

mam okazje kupic Mazde Xedos 6 2.0 V6, 93r, full opcja bez skory, 260tys przebiegu (autentyczny napewno) od znajomego
Chce za nia 5000, do lekkiej negocjacji, auto jest naprawde zadbane, blacha do lekkich poprawek tzn pokazuja sie bable na nadkolach pod lakierem i luszczy sie klar na blotniku.
Duzo z tym roboty? Ile musze liczyc na to jesli byloby to robione u znajomego za przyslowiowe po kosztach+flaszka
Martwi mnie jeszcze ten przebieg 260k..
Znajomy tym autem przez rok zrobil 30k i jedyne co wymienial poza olejami, filtrami itd to alternator i uszczelka pod pokrywa zaworow
Dodam ze ja autem robie 10-15tys rocznie

Warto?

pozdrawiam
mrx
Nowicjusz

Miejscowość: Rybnik

13 Sie 2010, 13:36

Ja bym się cieszył z tego przebiegu jeżeli jest autentyczny (chociaż bardzo w to wątpie, że jest prawdziwy) i auto jest od znajomego to bym się zdecydował.
Sprzedam Audi A6, 03', 2.5 TDI, Prywatnie, Od 4 lat w PL.
Bart258
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Krakowa

13 Sie 2010, 14:51

Co do przebiegu to jest on autentyczny napewno, nie mam watpliwosci
Te sprawy blacharskie mnie jeszcze interesuja

[ Dodano: 13 Sierpień 2010, 19:10 ]
Wiec jak chlopaki, warto sie tym interesowac
odswiezam bo zalezy mi na czasie
mrx
Nowicjusz

Miejscowość: Rybnik

14 Sie 2010, 20:33

zalezy tez czy bedziesz tym autem jedzic rok czy 5 lat
jak krotki czas to poco ruszac te bable
a jesli auto od znajomego i je poleca i ci sie podoba to bym bral
Papież? A ile on ma dywizji?

J. Stalin
emilo222
Aktywny

Miejscowość: kuj-pom inowrocław
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Night Power GP 2012 - Łomża
    Trzecia runda Night Power GP 2012 odbyła się w Łomży 18 sierpnia. Na ulicach miasta można było zobaczyć rzadko spotykane samochody, a ulica Spokojna zmieniła się w strefę streetracingu. Na NIGHT POWER Grand Prix w Łomży chyba ...