Witam wszystkich ! Mechanik prosil bym mu dostarczyła dowod, żeby mogl podczas jazdy sprawdzić gdzie tkwi problem.. Jednak gdy odwiozł nam auto okazało się ze nie ma dowodu ! przeszukał caly warszat i nic... Przyypuszczam ze musiał go polozyc na aucie i wiatr go zwiał..
moje pytanie brzmi jakie sa koszty wyrobienia dowodu i czy mogę walczyc o to, żeby je wlasnie ten mechanik pokryl?
[ Dodano: Sro Maj 05, 2010 10:21 ] [oczywiscie chodzi o dowod rejestracyjny
wymiana dowodu to 50 zeta ale czas spędzony na wymianie to inna sprawa
ogólnie ja bym kazał mu robić jak zgubił dowie sie ile to kosztuje, dać mu upoważnienie(personalnie właśnie na niego) niech działa, na następny raz będzie myślał nad tym co robi
[C] Bravo 1,4 T-Jet / Civic 1,8 / i30 1,6 / Megane 1,4TCe /Leon 1,4TSI Podstawowe kryteria zestawienia: - hatchback segmentu C - silniki benzynowe o mocy ok. 130KM - modele z ok. 2010r. - manualna skrzynia biegów Wytypowane modele do zestawienia: - Fiat Bravo II 1,4 T-Jet - 120KM - Honda ...
XV Moto-Piknik Olsztyn Dajtki 2009 / relacja 9 sierpnia na lotnisku Dajtki w Olsztynie odbył się XV Moto-Piknik. Pomimo tego, że piknik trwał tylko jeden dzień, nie zabrakło na nim atrakcji. Oprócz największych imprez jak Eliminacje Mistrzostw Polski Car Audio ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.