Witajcie. Mam trochę metlik w głowie. Zastanawiam się nad kupnem m3 1,6 kombi. Ceny kolo 30tys. Do tego chce założyć gaz. Na starcie oczywiście koszty rozrządu kzfr plus jakieś inne ewentualne naprawy.
I tu pojawia się problem bo za dustera 2 w gazie fabrycznym bym dal 53tys w czym mam jakąś gwarancję sprawności samochodu przez jakiś czas.
Co byście zrobili? Lepiej m3 używane czy dołożyć i nowy?
Pytasz o dwa różne auta - kombi i suv (crossover?). Powstaje podstawowe pytanie, czy wykorzystasz wyższy prześwit? Jeśli jeździsz tylko po utwardzonych drogach, to nie widzę sensu kupować Dustera
Wyższego przeswitu raczej bym nie wykorzystał zbytnio. Tu głównie o cena dustera mnie skusiła muszę przyznać. Mam parę wtop samochodów używanych i teraz jedynie do aso na sprawdzenie używanego pojadę. Wiem że silnik 1.6 megane spokojnie ten gaz przyjmuje.
Silnik V12 - Lamborghini Z mocarnymi jednostkami V12 kojarzy się również największy konkurent Ferrari, czyli Lamborghini. Włosi stworzyli dwie generacje swojej słynnej V-dwunastki. Skupmy się na pierwszej, bo to ona w dużej mierze ukształtowała ...
Zmiany w palecie silnikowej Volkswagena serii T5 i Amaroka Rodzina modeli T5 marki Volkswagen Samochody Użytkowe obejmuje wiele zróżnicowanych wersji wyposażonych w mocne i jednocześnie oszczędne silniki wysokoprężne z systemem wtrysku Common Rail. Dostępny jako opcja pakiet ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.