Megane, bravo czy brava-wybór

10 Kwi 2010, 21:51

a zmieniając samochody: vento? nigdy nim nie jeździłem, nawet jako pasażer. Wiem, że rocznik będzie około 1993, ale jeśli byłby utrzymany dobrze, to nie przeszkadzałby mi jego wiek. Znacie to auto?
grzechu_t
Nowicjusz

Miejscowość: bydgoszcz

11 Kwi 2010, 15:14

Każdy je zna,bo przecież to popularny Golf III z kufrem...
Akurat w Vento można polecic wszystkie występujące w nim silniki. Od wolnossącego diesla 1,9 poprzez tradycyjne TDI do niezniszczalnej benzynówki 1,8... Problemem będzie znalezienie niezajechanego auto w TDI ... Prędzej znajdzie się coś w benzynce tylko przebiegi mniejsze niż 300 tys.(prawdziwe) będą i tak rzadkością.Warto też trochę zwrócic uwagę na stan blachy.
Co do Nissana...
a co powiesz na taką "bestię" ..? Zdaje się ,że nawet odleglośc do sprzedającego jest akceptowalna. :smile:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

11 Kwi 2010, 15:27

Albo taka Astra,tylko troche do poprawek ale za te pieniądze nie ma co wybrzydzać.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

MOTO Session 2013 / relacja
    Moto Session 2013 to wielkie lubelskie święto motoryzacji, na którym zaprezentowały się aż 22 marki. Najnowsze modele wielu marek samochodów kusiły wielbicieli nowinek motoryzacyjnych. Dzięki motocyklom i samochodom ...
    Co wpływa na wygląd zewnętrzny samochodu?
    Stylistykę samochodu kreują nie tylko względy estetyczne, ale i cała długa lista czynników wpływających na nasz portfel i bezpieczeństwo. Popularność samochodu w bardzo dużej mierze zależy od jego wyglądu. Stylistyka ...