Megane coupe

08 Lis 2006, 17:52

Napiszcie mi cos na temat megane coupe z 1999r szukam takiego al problem bo pojawiła sie na horyzoncie wesja z starym przodem i wnetrzem tzn stara kierownica no i brak komputera czy cos jeszcze jest uboższe w tym aucie w strone roczników 96-98? podaje link do tej fury jutro chce ja kupic dlatego prosze o pomoc w miare szybko i czy moze doplacic 2500zł i kupić 99 z nowym przodem itd czy warto?
bako
Nowicjusz

Miejscowość: Radlin

09 Lis 2006, 01:20

Jaki masz silnik w tym aucie 1.6 czy 2.0? Ja bym chyba wolał dołożyć i kupic już wersję z nowym przodem.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

09 Lis 2006, 09:15

Nie tylko z nowym przodem. Z silnikiem 2.0 również! Ten mniejszy słaby jest. A tak poza tym to... megane coupe tak jak tigra bardziej dla kobiety mi pasuje. :wink: Ale to moje zdanie, o gustach się nie dyskutuje. 8)
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

09 Lis 2006, 12:04

Silnik ma 2 litrowy,no ale ten przód stary i brak komputera,wiec chyba dołoże i kupie z nowym.Zgadzam sie co do tigry-to samochód dla kobiet i małych facetów,ale co do Omegi nie mogę się do końca zgodzić, natomiast silnik 2litrowy,nie wiem,czy nie za dużo pali,bo wiem,że ok 11-12 bez problemu w mieście mi weźmie,ciężka sprawa,dodatkowo mam teraz okazję kupić 1.6 żółtego,ale bity z przodu i trochę się boję,bo nie wiem,jak to zrobili,czy mi nie zacznie pękać po zimie,napiszcie,co myśleć o bitych autach i to jeszcze z przodu!
bako
Nowicjusz

Miejscowość: Radlin

09 Lis 2006, 15:41

Jeśli mogę coś zasugerować... w języku polskim mamy znaki interpunkcyjne (przecinki, kropki) i fajnie by było gdybyś ich zaczął używać. Łatwiej byłoby zrozumieć co piszesz.

Jeśli auto jest dobrze zrobione to nic nie ma prawa pękać!
Silnik 2.0 nie jest tak wysilony jak jednostka 1.6, żeby mieć porównywalne osiagi mniejszy silnik musiałbyś kręcić na wysokich obrotach, a przez to spalanie by wzrastało. I wyjdzie na to samo. A nie chce mi się wierzyć, że autkiem o sportowych aspiracjach będziesz jeździł powoli. :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce