Witam, Zastanawiam się nad kupnem samochodu dla dziewczyny. Mam dylemat pomiędzy nowszym fiatem punto 1,2 z okolic roku 2002 a mercedesem a140 1,4 z 1998 roku. Co wybrać? Czy starszego mercedesa ze skórą klimą i innymi bajerami czy nowsze punto? Cena jaką jestem w stanie dać to ok 9 tys zł.
utrzymanie Punto w stosunku do Mercedesa bedzie cie kosztowało grosze, sam miałem Punto II w 1.2 benz i ani razu mnie nei zawiodło a ceny czesci bardzo niskie generalnie polecam
Samochód wyścigowy niejedno ma imię Samochody wyścigowe to bardzo pojemna kategoria. Mamy w końcu otwarte auta Formuły 1, zaawansowane prototypy startujące w wyścigu Le Mans 24h czy konstrukcje bazujące na modelach, które znajdziemy w zwykłych salonach ...
Moto Session 2017 / relacja Targi Moto Session wpisały się już na stałe do naszego kalendarza i odwiedzamy je regularnie przedstawiając Wam relację zdjęciową z tej imprezy W tym roku Targi odbyły się w pierwszy weekend kwietnia czyli dużo wcześniej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.