Siema! nabyłem ostatnio samochód chciałbym wymienić olej w silniku (3.2 benzyna) jeśli chodzi o lepkość to myślę nad tym samym który był czyli 10w40 ale tu moje pytanie... półsyntetyk? Czy jaki?
Zacznijmy od tego że do tego silnika zalecany olej to 5w40 syntetyk , Ty masz zalany pół syntetyk 10w. Ja na Twoim miejscu bym przeszadł na fullsyntetyk taki jak jest dedykowany czyli 5w40
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Dzięki wielkie za pomoc ! jeśli chodzi o firmę? Jest coś do polecenia dobrego i niedrogiego? Widzę castrol edge ale on za 8l wychodzi 260zl więc jeśli warto to okej a jeśli mógłbym wydać te 50zl mnie to by było jeszcze lepiej
Marka temat rzeka.... każdy poleci to co uważa za dobre. Ja do swoich aut staram się zalewać Motula stosunkowo do jakości tani. Ty potrzebujesz 8L pamiętaj
Tak ale nie polecam zakupów oleju z allegro, jest bardzo dużo podróbek stąd dużo niższa cena, lepiej szukaj u renomowanych hurtowników/ sklepów np iparts, intercars, czesciauto24
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Najszybsza taksówka w Pradze - Skoda Fabia R5 Zespół ŠKODA Motorsport uczcił najbardziej udany sezon w swojej historii w spektakularnym stylu. Tuż przed Świętami Bożego Narodzienia fabryczny kierowca ŠKODY Jan Kopecký, sprezentował przypadkowym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.