Jestem posiadaczem mercedesa z tym silnikiem, mam założoną instalację gazową od roku i jestem bardzo zadowolony z oszczędności. W cyklu miejskim mając "ciężką" nogę auto pali 13l gazu.
Jak bezpiecznie przewozić psy? Wyjeżdżając, właściciele psów bardzo chętnie zabierają ze sobą swoje czworonogi, jednak nie zawsze zapewniają im bezpieczną podróż. Tymczasem źle przewożony pies stanowi zagrożenie nie tylko dla siebie, ale ...
PODSUMOWANIE i SPIS MODELI - Koszty utrzymania Na tej stronie znajdziesz spis ponad 350 modeli samochodów w około 90 zestawieniach. Abarth: Grande Punto 1,4 T-Jet Alfa Romeo: 147 2,0 TS 147 3,2 GTA 156 1,9 JTD 159 1,8 159 1,9 JTDm 166 3,0 Audi: A2 1,6 FSI A3 8L ...
Możesz poszukać w dokumentach od instalacji, albo poszukać sterownika gdzieś pod maską. Za zwyczaj jest to plastikowa obudowa na której jest naklejka z nazwą urządzenia.
Polski producent instalacji, o bardzo dobrej jakości. Tak na prawdę dużo zależy od tego kto CI to założył. Tu masz jeszcze opis producenta https://www.agcentrum.pl/blue-box
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.