Z tymi biegami to masz Karlone rację,ja gdy wymieniłem skrzynię w 99r.a zapłaciłem za nią z wymianą 2000zł,wtedy to były jeszcze inne czasy,dzisiaj ze skrzynią w takim stanie w jakim ta była wtedy z wymianą zapłaciłbym max 1000 zł.Po jakimś czasie olej zaczął z tej skrzyni cieknąć i tak jest przez 10 lat(moto-doktor znacznie ograniczył wyciek),zauważyłem także że gdy silnik nabrał wysokiej temperatury w korkach skrzynia słabo ciągnęła od samego początku ,na wyższych biegach było super ,wnioskuję że była z auta które jeździło po mieście(może z taksówki),przez te dziesięć lat dolałem do niej tyle oleju że kupiłbym z powodzeniem inną (ciekło ok.litra oleju na miesiąc,tylko na postoju)Teraz już się nauczyłem ,kupuję u gościa na poziomie,pewnego
![Exclamation :!:]()
,kitu mi nie wciśnie,przedstawiłem mu moje wymagania(nowe uszczelnienia wszystkie oraz filtr),skrzynia ma być w b.dobrym stanie,wolę dać dużo więcej za taką skrzynię niż grosze za atrapę tylko,on o tym wie.Ja myślę ze on skrzynie rozbiera,przegląda ,regeneruje i sprzedaje,inaczej nie gwarantowałby b.dobrego stanu .Gdy się kupuje autko z automatem bardzo ważne jest by dobrze skrzynię rozgrzać ,wtedy wszystko wychodzi na jaw
![Exclamation :!:]()