Witam Wszystkich Panowie mam pytanie sprawdzałem wtryski na przelewy samochód pracował około 5 min i taki dostałem wynik, robię to pierwszy raz nie jestem pewien czy jest ok czy jakiś wtrysk leje. Pozdrawiam i dziękuję za info
Ok dzięki za info w dwóch pierwszych jak by było więcej paliwa niż w dwóch ostatnich nie mam pojęcia dlaczego w dwóch ostatnich jest mniej niż w dwóch pierwszych ? . Choć nie ma dużej różnicy ale jakaś jest.
Mam jeszcze jedno pytanko. Czy taka diagnoza na przelewy stwierdzi czy wytryski są ok lub nie? Samochód równo pracuje uruchamia się na styk nie kopci. Sprawdzałem wtryski z powodu lekkiego stuku tak jak by mały młotek uderzał o metal, ale w takim razie podejrzewam, że może być któryś z popychacza zaworu Wysyłam jeszcze jedną fotkę sprawdzałem ponownie samochód pracował około 10 min wysyłam link myślę, że w tym razem będzie bardziej pewne. Poz. https://obrazki.elektroda.pl/5477891400_1531251136.jpg
Opel Zafira Tourer 1,6 CDTI najbardziej wydajny turbo diesel CDTI ECOTEC o pojemności 1,6 litra to całkowicie nowy i najbardziej ekologiczny silnik w historii firmy, który zadebiutuje w Genewie w modelu Zafira Tourer. Zastosowanie technologii "BlueInjection" SCR (selektywna ...
Hybrydy na trasy? - jak sprawdza się hybryda w trasie, spalanie? W prawdzie nie planuję na razie zakupu samochodu, ale ciekawi mnie funkcjonalność hybryd. Nie mówię tu o typie plugin tylko o takim, gdzie silnik elektryczna wyłącznie wspomaga spalinowy tzn. do pewnych obrotów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.