REKLAMA
Cześć!
Chciałbym abyście wyrazili swoją opinie na temat dwóch powyższych aut. W przeciągu kilku dni zamierzam kupić jeden z nich i mam totalny mętlik w głowie.
Decydującymi czynnikami będą koszty eksplantacji i komfort jazdy.
Link do BMW: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Kolejnym autem jest Mercedes W124 coupe. Te auto sprzedaje znajomy mojego wujka który pomaga mi szukać odpowiedniego samochodu. Wujek jest fanem marki więc może mówię trochę nieobiektywnie co nie zmienia fakt,że jego zdanie będzie miało bardzo duże znaczenie przy ostatecznym wyborze.
Kilka faktów o w124.
Rok produkcji: 1989
Paliwo: Benzyna 2,3?/5? 130km LPG założona w 2009
Nadwozie: Coupe
Auta przyjechało z Francji a sprowadził jest ponoć bardzo bogaty człowiek i zaczął ją odrestaurowywać, lecz z braku czasu sprzedał znajomemu wujka. On sprzedaje natomiast ponieważ szkoda mu auta bo praktycznie nim nie jeździ. Raz na jakiś czas rundka wokoło miasta.
Z tego co się dowiedziałem co zrobienia w aucie jest:
-Klimatyzacja,
-Trzeba sprawdzić elektrykę, ponieważ jak auta stoi około 2 tygodni bez jazdy to akumulator się rozładowuje,
- Na wydechu jest mała dziura która powoduje burczenie
- Powiedział również, że silnik trzeba w jakiś sposób "odmulić", ale czy możliwę że silnik jest zamulony z powodu braku częstej jady?
Wstawiam kilka zdjęcie owego auta
Jak myślicie, warto pchać się w tak stare auto ? No i jak z częściami, komfortem , prowadzeniem i dynamiką, abym nie bał się np. tym Mercedesem wyprzedać Tira.