W aucie mojego taty gdy sie jedzie np. spokojnie na jakims biegu z lekko wciśniętym gazem i wciśnie sie gaz do oporu to przy rozpędzaniu tak z początku trzęsie całym autem, wrażenie jakby sie za szybko puściło sprzęgło. Co to może być? Auto mercedes W124 2.0 diesel.
Tyle że to nie są takie dosłownie wibracje tylko bardziej coś tego typu jak np. na nauce jazdy uczą sie jeździć i taki kangur jest przez chwile. Nie jest to takie uciążliwe i nie przeszkadza to w eksploatacji
sober masz racje to musi byc to albo zle biegi zmieniasz spróbuj na mniejszych obrotach tez tak miałem bo cały czas benzyna i do diesla wsiadłem i tez kangurki były jak nic nie pomoze zmien samochód
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Kuba Przygoński - świetny początek sezonu 2016 Kuba Przygoński ma za sobą intensywny sportowy weekend. Pierwsza runda Driftingowych Mistrzostw Polski zbiegła się w czasie z Orlen Warsaw Marathon, w którym Przygoński także chciał wziąć udział. To zaowocowało prawdziwym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.