W aucie mojego taty gdy sie jedzie np. spokojnie na jakims biegu z lekko wciśniętym gazem i wciśnie sie gaz do oporu to przy rozpędzaniu tak z początku trzęsie całym autem, wrażenie jakby sie za szybko puściło sprzęgło. Co to może być? Auto mercedes W124 2.0 diesel.
Tyle że to nie są takie dosłownie wibracje tylko bardziej coś tego typu jak np. na nauce jazdy uczą sie jeździć i taki kangur jest przez chwile. Nie jest to takie uciążliwe i nie przeszkadza to w eksploatacji
sober masz racje to musi byc to albo zle biegi zmieniasz spróbuj na mniejszych obrotach tez tak miałem bo cały czas benzyna i do diesla wsiadłem i tez kangurki były jak nic nie pomoze zmien samochód
Toyota Hilux Rugged X, Rogue i Rugged Przez 50 lat osiem generacji Toyoty Hilux budowało reputację tej niezniszczalnej terenówki. Teraz za jej modyfikację zabrała się Toyota Australia, oferując specjalne wersje Rugged X, Rogue i Rugged. Hilux najnowszej ...
[2018] Lexus UX Auto zbudowane jest na nowej platformie oznaczonej GA-C, zapewniającej niskie położenie środka ciężkości pojazdu, a tym samym stabilną jazdę i sportowe możliwości. UX ma 4495 mm długości, 1840 szerokości i 1520 wysokości. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.