Mercedes w204 c230 2007 - pomoc w analizie błędów

18 Mar 2018, 14:38

Cześć, byłem na oględzinach auta. Po podłączeniu kompa wywaliło następujące błędy. Jest ktoś w stanie powiedzieć czy są to poważne usterki i odpuścić samochód? Auto było zadbane, pierwszy właściciel, ostatni raz w ASO 6tys km temu. Byliśmy umówieni na konkretną godzinę, po moim przyjeździe silnik był gorący. Auto zadbane, gdybym nie miał komputera ze sobą na pewno bym go kupił. Auto ma gaz, Prinz.

Aukcja:
[link do mobile.de wygasł]
Piuke
Początkujący

Prawo jazdy: 01 09 2012
Auto: Nie mam

20 Cze 2018, 12:22

Masz tam błąd P2006 którego przyczyną może być np. odpinanie czujnika MAF na pracującym silniku. Trzeba by wykasować błąd i sprawdzić czy wróci.

Ogrzewanie lusterek do naprawy, a pozostałe błędy masz nie ciągłe więc nie koniecznie problem może występować. Trzeba by było to dokładnie sprawdzić.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Filtry powietrza i wszystko co musisz o nich wiedzieć
    Filtry powietrza stają się coraz bardziej popularne i można je stosować nie tylko w samochodach czy specjalistycznych pomieszczeniach, ale nawet w domu. Różne rodzaje takich filtrów mogą być montowane w przeróżnych ...