Witam! Mam pytanie co do zawieszenia air-matic w MB w211. Chodzi o to, że nie raz po odpaleniu zawieszenie samoczynnie robi się sztywne zawieszenie tak jak na sport 2, gdy zgasze auto i odpale ponownie to wszystko jest ok, dodam ze miałem problem z kompresorem wiec wymieniłem na nowy który opuszcza i podnosi bez problemu. Pozdrawiam
Na moje, to coś musi być z komputerem. Z tego co piszesz, wychodzi na to, że nieraz po odpaleniu, samochód uznaje za standardową nastawę zawieszenia wersję SPORT. Warto podjechać na komputer wtedy, kiedy ta "usterka" wystąpi.
Płynna jazda po mieście - TOP 5 zasad które Wam pomogą Zablokowane skrzyżowanie, pół samochodu na pasach, kiedy piesi mają zielone światło, dziwne manewry innych kierowców, głośne klaksony… znajome obrazki zza kierownicy? Jazda po mieście, zwłaszcza przy ...
Rodzaje myjek ciśnieniowych - jak dobrać sprzęt do czyszczenia? Czyszczenie kostki brukowej auta czy roweru jest znacznie prostsze, jeśli masz do dyspozycji myjkę ciśnieniową. Na rynku panuje jednak spory wybór producentów i poszczególnych modeli, dlatego dziś podpowiadamy, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.