Witam wszystkich. Mam dylemat z moim autkiem Renault Thalia 1,4. Otóż od ewnego czasu słychać metaliczne stukania z okolicy bagaznika nie mam pojęcia co to jest. Podokręcałem wszystkie nakretki w bagażniku i nić dalej słychać stukanie. Proszę o pomoc w zlokalizowaniu usterki. Gaciol
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Audi Q3 Sportback głosami czytelników wygrywa plebiscyt "Best Cars" Audi Q3 Sportback, model wprowadzony na rynek zaledwie kilka miesięcy temu, pokonało silną konkurencję w kategorii "kompaktowe SUV-y/pojazdy terenowe" w plebiscycie "Best Cars 2020". Świetne wyniki Audi potwierdziły miejsca ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.