Nieaktualne. Spalanie rzędu 8,9 czy 10 przy silniku 1.6 na krótkich dystansach w zakorkowanym mieście nie jest niczym szczególnym. Znajoma pali 9 aygo 1.0 jeżdżąc 3-4 km do pracy czy kilometr do lidla
W dodatku Micra do aut dobrze wyciszonych nie należy. Głośniejsze to sa chyba tylko diesle starego typu No chyba ze mowa o tej najnowszej generwcji to ta moze bedzie cichsza.
Też czytałem, że Micra jest głośna, ale ta akurat była dodatkowo wyciszona przy drzwiach i przy tylnej klapie. Co do Astry to przykuła moją uwagę ta. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Niestety, ale do Poznania mam 300km w jedną stronę, trochę daleko.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] W zasadzie to minusów nie widzę. Dodatkowo czytałem, że Bravo jest mało awaryjne i tanie w serwisowaniu. Co sądzicie?
Astra wygląda fajnie, sprzedawca wydaje się być uczciwy. Jeśli masz daleko, skorzystaj z jakiegoś Autotesto czy podobnej firmy. Wyjdzie taniej niż osobista eskapada. Jeśli będziesz dzwonić do właściciela podpytaj o tą wymianę skrzyni (choć nie jest to też fakt przekreślający to auto). Bravo nieaktualne.
Temat został wyczyszczony z niepotrzebnego off topu na temat wyższości ilości właścicieli vs stan auta. Jeśli takowa dyskusja tutaj powróci - będę banować, bo nie tego dotyczy temat.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Obiekty pozwalające na wyczynową jazdę samochodem Mieszkańcy Warszawy i okolic, którzy odkryli w sobie zacięcie do motorsportu nie powinni martwić się dostępnością obiektów pozwalających na wyczynową jazdę. Takie miejsca znajdziemy zarówno w samym mieście, ...
Bravo nieaktualne, bo go kupiłem Auto generalnie fajne. Wyciszone bardzo dobrze. Pomimo, że ma 90KM to ma 6-ty bieg. Wyposażenie też spoko. Dzięki za pomoc i do następnego
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.