Nieaktualne. Spalanie rzędu 8,9 czy 10 przy silniku 1.6 na krótkich dystansach w zakorkowanym mieście nie jest niczym szczególnym. Znajoma pali 9 aygo 1.0 jeżdżąc 3-4 km do pracy czy kilometr do lidla
W dodatku Micra do aut dobrze wyciszonych nie należy. Głośniejsze to sa chyba tylko diesle starego typu No chyba ze mowa o tej najnowszej generwcji to ta moze bedzie cichsza.
Też czytałem, że Micra jest głośna, ale ta akurat była dodatkowo wyciszona przy drzwiach i przy tylnej klapie. Co do Astry to przykuła moją uwagę ta. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Niestety, ale do Poznania mam 300km w jedną stronę, trochę daleko.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] W zasadzie to minusów nie widzę. Dodatkowo czytałem, że Bravo jest mało awaryjne i tanie w serwisowaniu. Co sądzicie?
Astra wygląda fajnie, sprzedawca wydaje się być uczciwy. Jeśli masz daleko, skorzystaj z jakiegoś Autotesto czy podobnej firmy. Wyjdzie taniej niż osobista eskapada. Jeśli będziesz dzwonić do właściciela podpytaj o tą wymianę skrzyni (choć nie jest to też fakt przekreślający to auto). Bravo nieaktualne.
Temat został wyczyszczony z niepotrzebnego off topu na temat wyższości ilości właścicieli vs stan auta. Jeśli takowa dyskusja tutaj powróci - będę banować, bo nie tego dotyczy temat.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Bravo nieaktualne, bo go kupiłem Auto generalnie fajne. Wyciszone bardzo dobrze. Pomimo, że ma 90KM to ma 6-ty bieg. Wyposażenie też spoko. Dzięki za pomoc i do następnego
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.