Miejski, maly, brzydki, powolny, tani do 8 tysiecy

15 Gru 2013, 17:53

Lancia Ypsilon mk II z silnikiem 1.2 16 V to prawdopodobnie najszybsze auto na świecie z nieuturbionym silnikiem poniżej 1,3 litra.Cuore sportivo ,włoski segment premium .
mihau
Początkujący

Miejscowość: Stobno k./Szczecina
Auto: BMW X6
Silnik: 3.0 d
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

15 Gru 2013, 21:10

RKfan napisał(a):Starlet to fajna opcja o ktorej bym nie pomyslal, dzieki No i fakt-spelnia kryterium wygladu Jednak to bardzo malo popularne autko, ciezko mi bedzie znalezdz jakiekolwiek, mieszkam w Gdańsku. Zastanawiam sie czy z powodu malej popularnosci nie byloby problemu z naprawa.

Jeżeli chodzi o serwis starlet to jest baaardzo tani i części normalnie dostępne.
Spalanie na poziomie 5,5-6l, osiągi bardziej niż zadawalające... tutaj akurat konkurencja jest mocno w tyle.
Spróbuj a nie pożałujesz :D

P.S.
Za czasów młodzieżówki starletką na trasie Wawa-Zaspa zrobiłem prawie 150tyś.km. :)
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

15 Gru 2013, 21:51

A może Fiesta Mk5 z silnikiem 1.25 75km Silnik bardzo trwały, oszczędny i zwawy. Po kupnie radzę zakonserwowac
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

16 Gru 2013, 13:48

Widzę, że w kategorii brzydkie auta znalazło się całkiem sporo pojazdów. :)
zosia876543
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 11 1973
Przebieg/rok: 1tys. km
Auto: Audii
Silnik: 1.9
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2005

16 Gru 2013, 21:31

Każdy ma swój gust :)
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

17 Gru 2013, 17:52

Wyżej macie przykład potwierdzający tezę, że nie warto brać narkotyków.
Citron
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 14
Prawo jazdy: 02 03 2010
Auto: Lexus IS250 II
Silnik: 2.5 V6
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2006
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Top 10 najpopularniejszych hybryd plug-in
    Najwięcej samochodów z napędem PHEV w pierwszej połowie tego roku zarejestrowała marka BMW. Dokładnie 300 samochodów stanowi 23% wszystkich PHEV zarejestrowanych w tym okresie. Na drugim miejscu znalazła się ...

17 Gru 2013, 17:58

Citron napisał(a):Wyżej macie przykład potwierdzający tezę, że nie warto brać narkotyków.

A co zjadłeś paczkę acodinu? :naughty:
To prawda że moje poglądy są oryginalne, ludzie mi tego zazdroszczą bo też by tak chcieli, ale nie potrafią, więc działa u nich zasada negacji. Nie potrafią czegoś zrozumieć więc to odrzucają.
mih
Początkujący

Auto: BMW ///MPOWER ///M3
Silnik: 1.8 90KM
Paliwo: Inne

19 Gru 2013, 21:16

Warte zainteresowania moim zdaniem są też auta takie jak renault clio/thalia,ford fiesta,,toyota yaris,honda civic,citroen xara,deawoo kalos,fiat punto,skoda fabia,opel corsa,polo, hyundai getz .Wybór jest naprawdę duży zależy co komu bardziej podchodzi najważniejsze to stan a z tym bywa naprawdę różnie z doświadczenia wiem że im lepsza marka auta słynąca z bezawaryjności tym trudniej kupić coś naprawdę sensownego w rozsądnych pieniądzach.
ak83
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wejherowo
Prawo jazdy: 01 04 2001
Auto: honda civic Type-r
Silnik: k20a2