REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Eliza91 napisał(a):Re: Miejski sedan do 25k PB
Wczoraj, 19:08
diddy79 napisał(a):
kolego
Po pierwsze nie kolego, bo nie jestem Twoim "kolega", wystarczy spojrzeć na nick albo potrafić czytać ze zrozumieniem wszechwiedzacy Panie, że jestem kobietą
Niczego nie "skreslilem", po prostu mam takie widzimisię, wyrazam swoje zdanie, to co mi się nie podoba, ale to nie znaczy że nie wezme np. Opla, jeśli ma być to dobre auto. Liczę na każdą szczera sugestie i na odpowiedzi dot. tematu, a nie na pisaniu pierdół o księżycach lub wypożyczalni w RPA. Prosze o konkretne typy auta, każda opinia jest ważna, każde doświadczenie, wszystko rozpatruje raz po raz, a nie jakieś pierdolamento o niczym, by tylko sobie ego podbudowac, to nie te forum nie każdy jest takim znawca jak Ty, nie potrzebuje opinii od panów Fiffa raffa, które nic nie mówią konkretnego, ale podziwiam kolego dziękuję za uwagę pisała KOBIETA
diddy79 napisał(a):sedan jest dla emerytów, a sądząc po nicku to Ty na rynku pracy jesteś od przedwczoraj.
Eliza91 napisał(a):Większość aut jest sprowadzana/od handlarza, cięzko jest cokolwiek trafić od osoby prywatnej, czym można byłoby trochę pojeździć .
diddy79 napisał(a):Nie należę też do typów co koniecznie chce się umówić się z Tobą na kawę.