Witam,
Cena 20-25k pln,
Trasa 100km dziennie - 50 na ekspresówce a 50 na teren zabudowany/poza terenem zabudowanym,
Prędkość max 140 km/h,
Paliwo Benzyna/LPG,
Region: Świętokrzyskie + okolica,
Auto na tygodniu służyć będzie do dojazdów do pracy a na weekendach na wycieczki w jedną stronę max 400-500 km(zwykle raczej bliższe).
Szukam auta które będzie raczej cechowało się małą zawodnością, niskimi kosztami napraw a także niskimi kosztami spalania - chcę do auta założyć dobre jakości instalację LPG.
Auto gdzie siedzi się wysoko jest sporo miejsca wewnątrz, dobra widoczność i spory bagażnik.
Nie wiem czy to możliwe w minivanie ale fajnie by było
gdyby nie bujało bardzo autem na zakrętach.Nie mam preferencji co do marki. Bardziej jak znaczek na masce interesuje mnie co ma auto do zaoferowania.
Proszę o zaproponowanie jakichś minivanów wartych uwagi z sugerowaniem konkretnych modeli silników(pod LPG) oraz o info dotyczące skrzyni biegów.
Do tej pory miałem okazję jeździć Renault Scenic I diesel które ma już prawie 18 lat - auto nie do zdarcia - duży silnik a mało koni. Trochę muł ale przynajmniej nie ma problemów z silnikiem.
p.s. wiem że mam inny wątek ale tam jest już przedział cenowy nieaktualny i zeszło na sedany/kombi i inne a ten chciałem poświęcić samym minivanom i tylko nim
Proszę o pomoc
![Uśmiechnięty :)]()