Mio navi aktualizacja serii C

18 Mar 2009, 22:23

witajcie,
jestem nowym forumowiczem i od jakiegos czasu użytkownikiem nawigacji Mio, doszły mnie słuchy, że jest dostepna aktualizacja map dla serii C, czy ktoś z Was wie coś na ten temat? jak można tego dokonać?
moto mysz
Nowicjusz

19 Mar 2009, 07:33

Rejestrujesz swoja mapę na stronie producenta i masz dostępne aktualizacje - jeżeli są dla twojej wersji mapy.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

19 Mar 2009, 10:45

super, a może wiesz jak się sprawdza ta aktualizacja, jest wszystko w miarę na biężąco? to mój służbowy sprzęt i bardzo mi pomaga w codziennej pracy, szkoda, ze nie zdecydowałem się na zakup takiej nawigacji wcześniej. Może żonce kupie to będzie jej łatwiej po mieście się poruszać, a i w trasie mi nie zginie.
dla zainteresowanych link do strony aktualizacj
http://www.mio.com/ee/freeupgrade/PL/FAQ.html
moto mysz
Nowicjusz

19 Mar 2009, 15:16

To,czy aktualizacje są na bieżąco jest sprawą producenta mapy,którą masz.Jak jest dostępna,to powinno być napisane,co się zmieni na mapie po jej zaktualizowaniu.A jaką mapę masz wgraną?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

20 Mar 2009, 23:58

moto mysz napisał(a):witajcie,
jestem nowym forumowiczem i od jakiegos czasu użytkownikiem nawigacji Mio, doszły mnie słuchy, że jest dostepna aktualizacja map dla serii C, czy ktoś z Was wie coś na ten temat? jak można tego dokonać?

Tutaj masz wszystko ladnie napisane ;) http://www.mio.com/ee/freeupgrade/PL/FAQ.html
WestEnd
Nowicjusz

23 Mar 2009, 14:08

Spoko jest ta aktualizacja, nie ma się co zastanawiać tylko trzeba brać i wysyłać co trzeba. Przecież nie aktualizowali by map, żeby były gorsze. Wiadomo, że odświeżone jest co się da
Szfinks
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota FT-1 - koncepcyjne dwudrzwiowe coupe klasy GT
    Podobno Akio Toyoda, prezydent Toyoty i entuzjasta sportowych samochodów, po raz pierwszy zetknął się z FT-1, kiedy projektanci z amerykańskiego studia Toyoty Calty Design posadzili go do gry Gran Turismo. Toyoda był ...

24 Mar 2009, 12:34

No raczej tak :) Zamowilem juz ok. 2 tygodni temu wiec licze na to, ze lada dzien beda ja juz mial :)
WestEnd
Nowicjusz

24 Kwi 2009, 18:47

Coś strasznego. Kupiłem c720 - jakieś 1500 złociszy koniec 2007 r.. - Aktualizacja dotarła. Śmiech na sali. Aktualizacja z mapą na 2008 nie jest pod tą nawigację. Po włączeniu nowej mapy nie ma dostępu do podstawowych funkcji takich jak zestaw głośnomówiący, książka adresowa i wiele innych. Przechodzenie w trakcie nawigacji polega na wyłączeniu mapy 2008. Aby ją wznowić trzeba wyłączyć i włączyć ponownie nawigację. Co za bzdura. Prwizorka oprogramowania dostosowana z innych nawigacji. Super wsparcie za 1500 PLN. Brawo .Nigdy więcej MIO!!!!!!!
RumburakRJ
Nowicjusz

Miejscowość: Bydgoszvcz