Mitsubishi colt- jaka instalacja?

13 Kwi 2009, 10:41

witam, otoz zaproponowano mi mi instalacje z brc za okolo 1600zl, znajomy "mechanik" odradzil wogle do tego auta instalacje w warsztacie zachwalali znowu
i mam problem bo duzo jezdze a jak przycisne to spalanie i ponad 15 wychodzi :/ a znow nie chce potem zeby sie auto sypalo przez instalacje
silnik 1,6 90km, '99
kingway
Nowicjusz

13 Kwi 2009, 13:30

Jest to silnik z przepływomierzem. Ja bym proponował ci jeśli żeczywiście dużo jeździsz zamontować sekwencję. Na instalacji stag 4 z reduktorem tomasetto i listwą valtec to auto bedzie smigać bez problemu i nie jest to na tyle wiekszy koszt by mie zainwestować.
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

"SKODA Rapid" Nowy wymiar SKODY
    Pod takim hasłem rozpoczęła się właśnie największa kampania reklamowa marki SKODA w tym roku. Hasło reklamowe SKODY odnosi się bezpośrednio do modelu Rapid, który kontynuuje znaną z Octavii i Superba ideę samochodu ...
    Koncepcyjny Opel ADAM ROCKS - miejski mini crossover
    Opel ADAM, który oferuje 61 000 wariantów wyposażenia nadwozia i prawie 82 000 opcji wyposażenia wnętrza oraz supernowoczesny system informacyjno-rozrywkowy IntelliLink, jest nie tylko prawdziwym mistrzem personalizacji, ...