Mitsubishi Eclipse

30 Paź 2008, 15:41

Ostatnimi czasy rozgladam sie za autkiem i moja uwage zwrocilo wlasnie takie. Chcialbym sie dowiedzieć czegoś wiecej o tym autku. Sa to japonskie auteczka wiec pewnie z awaryjnością nie powinno być problemów, ale moze to jest mylące? Bo naprawde malo takicha autek widze na drodze i nie wiem jaka jest tego przyczyna. Wiem tez ze silniki sa tam rozne na allegro przegladałem i wyczytałem ze sa tam jakieś chryslera silniczki i te autka wysposazone sa rownież w motory 2.0 16V (150KM) wiec nie wiem czasami czy to nie jest silnik od Calibry bo idetyczny byl tam kladziony. Wiec jak ktoś bylby mily mi coś wiecej powiedzieć na ich temat. Moze ktoś mial juz taka i wie jak sie sprawuje? Chcialbym sie rownież dowiedzieć jak z zalozeniem w pozniejszym czasie gazu? Czy toleruja one go?
Junior99
Nowicjusz

Miejscowość: łódzkie

31 Paź 2008, 13:55

Widać jednak, że te autka nie ciesza sie wilka popularnością :?
Junior99
Nowicjusz

Miejscowość: łódzkie

31 Paź 2008, 20:10

Człowieku gaz?? W takim aucie?? To PROFANACJA!!!!!

A ktora to ma być generacja??
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

03 Lis 2008, 17:09

japońskie autka mają to do siebie że w seryjnych silnikach mają duże przyśpieszenie ( chyba że silnik przerobiony) . Raczej jak byś włożył do eclipse gaz to byś go po prostu zniszczył
razi
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Verso-S (2005–2017)
    To kolejny minivan Toyoty w segmencie B. Powstał w 2005 roku jako następca Toyoty Yaris Verso i był produkowany do roku 2017. W Europie występował pod nazwą Verso-S, a na innych rynkach jako Toyota Ractis. Auto doczekało ...