Witam, jestem młodym kierowcą , prawko mam pare miesięcy i chcę zakupić pierwsze swoje auto za maks. 5tyś. Na oku mam juz od dawna Honde Civic V z silnikiem 1.5 lub no własnie i tu czekam na waszą odpowiedz czy jest jeszcze jakies auto co dosyć malo pali, jest małe,dynamiczne takie do jazdy po miescie i raz na rok wyjazd ok 400km. Czekam tez na opinie na temat tej hondy. z góry dziękuje za odpowiedzi ; ]
Czeka cię wymiana opon? Pamiętaj o zasadzie 3P Szukasz nowych opon i nie wiesz, jak je wybrać? Planujesz wymienić zimówki na letnie i nie wiesz jak znaleźć profesjonalny warsztat, który ich nie zniszczy? Jak odróżnić ten profesjonalny serwis od przypadkowego? ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.