Średni, mocny benzyna do 30k..

09 Lip 2012, 12:06

Witam..mam ogromny dylemat , w ciagu 2 tygodni sprzedalem swoje 2 sprzety..Golfa IV 2.0 116km..i motorka Yamahe R6..i chce kupic jakis wypasione auto..mam na wydanie max 32 tysiecy..
jakie mam wymagania ? w miare maly , MOCNY di max 250km , z bardzo dobrymi osiagami , zeby juz jazda byla konkretna..chce zeby byl w beznynie ale diesel tez wchodzi w gre..mam metlik w glowie i nie wiem kompletnie co kupic..
Pod uwage biore Mazde RX8.prosze o opinie co kupic , co jest najelpsze , najmniej awaryjne..prosze o pomoc co wybrac..
NeuTroN
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 06 2009
Auto: Golf IV 116km

09 Lip 2012, 12:58

Daruj sobie RX8, silnik Wankla jest jednorazowy, jak padnie to już nie wstanie, w dodatku te spalanie... Nie wyrobisz z kasą na paliwo.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]
Killaz
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 5
Prawo jazdy: 09 06 2013
Auto: VW Golf
Silnik: 1.6 MPI
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2009

09 Lip 2012, 13:31

może taki?

a tak na poważnie :

[link do oferty na Allegro wygasł]
karmazy
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 03 2006

09 Lip 2012, 19:58

Mazdę sobie daruj, ale ja na Twoim miejscu kupiłbym Subaru Imprezę, która ma dobre osiągi, jest mało awaryjna i da Ci ogromna frajdę z jazdy zarówno zima jak i latem.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Gumball 3000 w Polsce
    Powoli, nawet bardzo powoli zbliża się Lato, a wraz z nim emocje związane wydarzeniami Elite Circle. Na dobry początek w maju, planujemy krótkie "przed Rage’owe spotkanie", a że wypada w tym samym czasie co odwiedziny ...