Użytkownik Citron mógłby ci dość sporo powiedzieć na temat civica 1,6 160 KM bo on miał takiego ale jakoś ostatnio nie zagląda na forum z tego co widzę
Jak chcesz mały litraż zachowując moc to może rozejrzyj się za MG ZT. Autko subiektywnie ładne, dużo ma mocy, chwalone, mówią że nie ma problemu z częściami. Wadą i jednocześnie zaletą jest ich ilość.
Brałem pod uwage MG ZR. Jak dla mnie jest naprawdę spoko. Ale też obok pozytywów pojawiły się wady. Nieszczęsna uszczelka pod głowicą. Wystarczy lekkie przegrzanie i pada... Ktoś z użytkowników ma jakieś doświadczenie z tym autem?
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Lexus IS 200 - Montaż tabletu w miejsce fabrycznej nawigacji Postanowiłem przybliżyć temat montażu nawigacji i stacji multimedialnej, czyli tabletu w dyskretnym i fabrycznym opakowaniu, dzięki czemu nie trzeba przyczepiać nic do czołowej szyby, pozbyć się wiszących kabli oraz chować ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.