Mam obecnie Primere P11.144 2.0 16v 140 KM, i po prostu brakuje mi trochę mocy (40-50KM), za to miejsca aż nadto (śmieją się że karawan).
Ponieważ nie planujemy w najbliższym czasie (czyt. 3-4 lata) kolejnego dzieciora, myślę że nawet sedan by dał radę, choć osobiście raczej wolę kombiaki.
Lexus IS300 bardzo fajnie się prezentuje, i chyba osiągi nie najgorsze, ale dość ciężko dostępny niestety. Jednak jakby się dobry trafił to chyba bym się długo nie zastanawiał. Minusem jest automat, (wolę osobiście manuala) jednak słyszałem że jest bardzo trwały. P teżodnosi niestety trochę spalanie, ale LPG będzie montowane więc i 15-16lpg po mieście jak będzie to ujdzie.
BMW E46 330i, podobnie jak z IS300 dość ciężko znaleźć fajny egzemplarz, już nawet nie chodzi o przebiegi ale raczej stan. Na plus lepsze osiągi, manual, mniejsze spalanie LPG i PB. Trochę mnie mi sie podoba wizualnie, ale to w sumie mniej ważne. Jak u niego z awaryjnością, dostępnością i cenami części?
Jest jeszcze VOLVO S60/S40 tylko jak te auta współpracują z LPG, które silniki wybrać pod instalację??
No i Accord 2.4 - , fajnie wygląda tylko cena. Do 25k bym się nie zmieścił, chyba że jakaś mega okazja. No ale lubi się z LPG, osiągi niczego sobie, zasłyszane że prawie bezawaryjny.
Ogólnie fajnie by było jakby autko miało ok. 200KM, żeby można na trasie spokojnie wyprzedzić TIRa, mieć bezpieczny zapas mocy, nawet jadąc w 3 osoby, fajnie jakby dobrze współpracowało z LPG. Już nie mówie że ma byc jak najbardziej bezawaryjne bo chyba każdy by tego chciał
![Razz :P]()