REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
galakty napisał(a):W Octavii II nie było 1.8T.
Pionek napisał(a):Nie, nie wiem
Pionek napisał(a):Zgadza się ale oni polecają Octavię I na płycie Golfa IV przy budżecie 25k
łysy napisał(a):Zresztą forumowicz Gilik, który wczoraj założył temat o mocnym Golfie z 1.8 Turbo to też jego ewidentna prowokacja (prowadził dyskusję w taki sposób, żeby ostatecznie zakończyć ją puentą, że na tym forum wszyscy nienawidzą VAG-ów)
ja bym reagował, ale już i tak mam opinię naczelnego antyVAGowca więc odpuszczampkc napisał(a):To chyba 3 albo 4 temat w podobnym stylu w tym roku. Ja to się dziwię, że ktoś jeszcze się na to łapię
łysy napisał(a):Czyli mam rozumieć, że jak idę na zakupy w dniu wypłaty to mam wydać od razu wszystkie zarobione pieniądze? W sumie bez sensu kupować jeden chleb, skoro mogę mieć ich od razu kilkaset.
tak jak napisałem wyżej, noisy użytkował wóz z tym silnikiem i zawsze pozytywnie wypowiadał się na tematy spalaniowe, będąc przy tym zniesmaczonym obecnym 1.8tRothery napisał(a):Honda fajniutka, tylko czy ta pojemność to nie przesada?
Dodam jeszcze, że mile widziany automat i wyższy standard czyli skórzana tapicerka itp. Honda naprawdę mi się podoba, ale czy ten silnik to nie jest smok?