REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Pionek napisał(a):No ale litości miałbyś 30 tys na auto i szukałbyś po golfach 4, Focusach 1 i Astrach g? Taa już to widze..
szybki napisał(a):łysy brak 30ki oznacza 31
Rothery napisał(a):Ktoś jeszcze ma jakieś pomysły?
dzida napisał(a):łysy zakładaj temat o Golfie, bo bym zobaczył z chęcią (wbrew pozorom VII mi się nawet podoba za swoje poukładanie)
łysy napisał(a):start/stop (trzeba go wyłączać po każdym uruchomieniu auta )
łysy napisał(a):Ogólnie jak na razie jestem bardzo zadowolony, bo to mega przemyślane auto, aczkolwiek takie rzeczy jak start/stop (trzeba go wyłączać po każdym uruchomieniu auta), czujniki parkowania z przodu (włączają się w korku
) czy malutkie lustereczka boczne (UFO przyzwyczaiło mnie do parkowania wyłącznie na lusterka) lekko mnie denerwują
"And that boomshell..."dzida napisał(a):łysy zakładaj temat o Golfie, bo bym zobaczył z chęcią (wbrew pozorom VII mi się nawet podoba za swoje poukładanie)
pkc napisał(a):Polecam sprawdzić opcje, która nazywa się bodajże "parkowanie i manewrowanie" w ustawieniach
pkc napisał(a): A tak na serio to też bym chętnie zobaczył wóz Długowłosego, bo może w końcu dowiedziałbym się jak wygląda G VII (na ulicy nie potrafię rozróżnić z G VI)
mike napisał(a):po tym wyznaniu powinieneś czym prędzej usunąć część ze swojego podpisu, bo to kapkę hipokryzja, a ja Ci to zapamiętam