ze tez tacy pojebani ludzie sa na tym forum cie to [wulgaryzm] obchodzi jak [...] biedak jestes i jezdzisz zechem to sie [...] bujaj dalej i jak nie masz nic innego do powiedzenia to zamkinij pizde i zazdrosc to ze inny ktos osiagnal a ty nic dienki tym ktorzy sa normalni a nie zazdrosni i cos poradzili
Szkoda słów na takiego kogoś jak ty. Jeżdżę tym na co mnie stać a jak ci tatuś samochody kupił (o ile je masz wogóle) to myślisz że co? Jesteś fajny? Żałosne
idiotom to moze ty jestes poszukuje samochodu jak nie masz nic madrego do powiedzenia w tym temacie nie chcesz mi pomóc to sie wogóle nie odzywaj mam problem to pisze a nic nie poradze ze mnie stac na takie fury wiem ze w polsce jest ciezko pozwolic na takie cuda ale mozna i mam leb a nie jestem idiotom a to ze pisze na forum to co w tym dziwnego ?
[ Dodano: Wto Lis 03, 2009 20:44 ] jestem mlody 22 wiosny na koncie nerwowy wiec mi z takimi tekstami nie wyjezdzaj pewnie jestes starszy i wiesz i znasz wiecej aut odemnie wiec chce sie poradzic jak mozesz znasz taka furke to pomoz a jak nie to nie pisz i w polsce tez sa bogaci ludzie ktorzy pisza na forum
Warsztat lutniczy na kółkach na bazie modelu Nissana NV200 Dwie firmy ze stanu Tennessee podjęły współpracę nad stworzeniem modelu Gibson/Nissan NV200 TM Compact Cargo, który został zaprezentowany podczas międzynarodowych targów motoryzacyjnych w Nowym Jorku. ...
Volvo S90 - pierwsza publiczna prezentacja Pierwsza publiczna premiera najnowszego Volvo S90 odbędzie się podczas targów motoryzacyjnych NAIAS w Detroit. Stany Zjednoczone są dla szwedzkiej marki bardzo ważnym rynkiem zbytu, a miejsce premiery luksusowego sedana jasno ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.