Mocne sportowe auto

02 Lis 2009, 19:44

To żeś się Endrju dowiedział :???: Ale nie ma głupich pytań,są tylko głupie odpowiedzi :wink:
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie

02 Lis 2009, 20:14

ze tez tacy pojebani ludzie sa na tym forum cie to [wulgaryzm] obchodzi jak [...] biedak jestes i jezdzisz zechem to sie [...] bujaj dalej i jak nie masz nic innego do powiedzenia to zamkinij pizde i zazdrosc to ze inny ktos osiagnal a ty nic dienki tym ktorzy sa normalni a nie zazdrosni i cos poradzili
pitbullr7
Nowicjusz

Miejscowość: konstancin leśny

02 Lis 2009, 20:36

Szkoda słów na takiego kogoś jak ty. Jeżdżę tym na co mnie stać a jak ci tatuś samochody kupił (o ile je masz wogóle) to myślisz że co? Jesteś fajny? Żałosne
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie

03 Lis 2009, 14:51

Kolego pitbullr7, zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz bo robisz z siebie tylko idiotę.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

03 Lis 2009, 20:38

idiotom to moze ty jestes poszukuje samochodu jak nie masz nic madrego do powiedzenia w tym temacie nie chcesz mi pomóc to sie wogóle nie odzywaj mam problem to pisze a nic nie poradze ze mnie stac na takie fury wiem ze w polsce jest ciezko pozwolic na takie cuda ale mozna i mam leb a nie jestem idiotom a to ze pisze na forum to co w tym dziwnego ?

[ Dodano: Wto Lis 03, 2009 20:44 ]
jestem mlody 22 wiosny na koncie nerwowy wiec mi z takimi tekstami nie wyjezdzaj pewnie jestes starszy i wiesz i znasz wiecej aut odemnie wiec chce sie poradzic jak mozesz znasz taka furke to pomoz a jak nie to nie pisz i w polsce tez sa bogaci ludzie ktorzy pisza na forum
pitbullr7
Nowicjusz

Miejscowość: konstancin leśny
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volvo S90 - pierwsza publiczna prezentacja
    Pierwsza publiczna premiera najnowszego Volvo S90 odbędzie się podczas targów motoryzacyjnych NAIAS w Detroit. Stany Zjednoczone są dla szwedzkiej marki bardzo ważnym rynkiem zbytu, a miejsce premiery luksusowego sedana jasno ...