Kao ubiegłeś mnie bo już sam miałem napisać żeby wypowiadać się w temacie a nie pierd... głupoty, nie byłoby mnie stać to bym nie pytał i koniec tematu i oceniania czy kogoś stać czy nie bo to irytujące, zadajesz pytanie bo chcesz kupić zwykle mocne 16v a ktoś zaczyna stękać o kasie, to takie polskie mam wrażenie
napisałbym że chce v8 zaraz by było o panie zastanow się paliwo zaraz będzie po 8 zeta a ubezpieczenie bo masz 28 lat to Cie zje a to a tamto kuźwa ludzie ja nie wiem czy dożyje jutra a ktoś mi mówi takie rzeczy że za rok czy ileś paliwo może kosztować dychę...
Infiniti tak tylko podrzuciłem, mimo że mnie stać staram się hamować i nie dać dojść do wiwatu sercu na 100% bo jednak trzeba liczyć siły na zamiary i nie kupować takich aut jeśli naprawdę nie stać no i też potem problem właśnie z serwisami dlatego ograniczam wybór do tych najbardziej znanych marek a lexus mimo że rzadszy od audi/bmw/mietka i innych to jednak jest to technologia toyoty i mimo wszystko w jakimś stopniu te auta są poznane.
A świadomie odrzuciłem różne egzotyczne marki lub egzotyczne modele bo nie chce miec potem jaj z częściami szczególnie w tych porąbanych czasach.
A POZA TYM PANOWIE DAJMY SPOKOJ Z TYMI PRZEPYCHANKAMI OD NOWEGO ROKU