Po prostu pamięć ludzka jest zawodna więc pytam, sorki że to zrobiłem
Co więcej, póki co poleciliście mi auta która mnie nie interesują na pewno czyli civic 7 i meganka ii - te odpadają na pewno.
Ufo i clio iii są w kręgu moich zainteresowań więc tu się cieszę że to o czym myślałem pokrywa się z polecanymi.
Co do fokusa mk2 to średnio mi się te auta podobają no i raczej patrzyłem na mondka mk4 z tym samym motorem.
Ktoś pisał o polo gti ale niestety ( o ile o ten model chodzi bo domyślam się że mk6) to te auta były tylko ze skrzyniami dsg które mają swoje lata świetności już dawno za sobą.
Opla odradziliście ale to była u mnie taka opcja awaryjna i jeśli mogę się podzielić wiedzą bo zasięgnąłem języka u znajomego co robi ople to powiedział że motory 2.0T omijać bo padają rozrządy i pękają bloki, do tego sypiące się skrzynie M32 i napędy 4x4; 1.6T jest lekko za słaby do tak ciężkiej fury a 2.8 to egzotyk.
Szybki co miałeś na myśli pisząc - Kiedyś Gs mk2 był sposobem na oszukanie rzeczywistości niestety już tak różowo nie jest ?
W209 ceny jak pisałem, lex zostaje zapisany, cls no i 300c z tych które wypłynęły na marginesie.
A co powiecie o takim 2.0tfsi 200 i 220 koni były wersje ? Słyszałem że w a3 8p przed lift były spoko bo na pasku i w b7 także był podobno taki motor na pasku.
Słyszałem też że Lagunki 3 i Meganki 3 są dobre z tymi motorami 2.0T ?
Żeby nie było że ja tak sobie tylko pisze i nic z tego nie wynika to tak nie jest, uważnie czytam każdy post