No ok ja proponuje zrobić zbiorczy temat, dlaczego nie kupować absolutnie aut z grupy VW..wyjdzie szybciej i lepiej niż w każdym temacie negować VW..
niby polecane przez Was BMW np E46 które obecnie sam użytkuję 2,0i bywa w warsztacie częściej niż mój stary golf III z 94 roku..
No ale o czym tu rozmawiać..stereotypu bo znaczek..
a co najlepsze niby napęd na przód, niby ponad 300 koni no badziewie!
A Honda w 2015 roku wypuściła Civica IX Type R 2,0 Vtec turbo 310 KM z napędem na przód!!! to nawet w VW np Golf R ma 300 koni i 4x4
I co Honda = badziewie?
![Uśmiechnięty :)]()
propozycji Evo 10 nawet nie skomentuje za 70 tys takie auto? chyba + 20-30 tys..
Ale co tam..no jakbym dysponowałem budżetem 500 tys to bym szukał mercedesa AMG ale to nie to chodzi..
Czyli reasumując ciągle te same teorie..auto za 77 k a silnik się sypie z dnia na dzień, DSG które po modyfikacji wytrzyma tydzień i napęd na przód..
No super..a coś konkretnego oprócz teorii od 100 lat tych samych?
Po pierwsze silniki TSI istnieją od 11-12 lat więc obecne na pewno są dużo lepsze niż te z 2004..po drugie napęd na przód jak widać to nawet w innych koncernach standard przy takich mocach a tutaj jedynie modyfikacje.
A tak poza tym czy jakiekolwiek inne auto niż A4/A6 z silnikiem sprzed 20 ponad lat 1,8T jest dobre z grupy VW? pytanie raczej retoryczne..
Ja wiem że nawet w takich autach są odpowiedzi że lipne, szare, bure..
Czyli ok no nic się nie dowiedziałem..tylko tyle że wpadne do rowu bo napęd przód, tsi mi się posypie po 2 dniach a o DSG to nawet nie ma co pisać..
i szkoda kasy bo takie auto powinno kosztować 20 tys..szczególnie że tyle to same modyfikacje wyniosły..