Mocny sedan do jazdy do 7000 zł

22 Wrz 2011, 12:43

Witam szukam sobie jakiegos niedrogiego tak do 7000zł samochodu z dużym koniarzem 180+ ale sedan, nie chce sport/coupe i rocznik tak 1995+, nie będzie to moj pierwszy samochód ale po prostu nie mam za dużo do wydania. Przejrzałem już chyba wszystkie marki na allegro i otomoto ale nie moge się na nic zdecydować z kazdej marki można wybrac po jednym samochodzie w tych pięniądzach i z dużym motorem. Audi dobre ale v6 troche olej piją, bmw ładne ale ciężkie w utrzymaniu, alfa zawieszenie do dupy, opel nadmiernie rdzewieje, do hondy jakoś nie mam uznania, toyoty w tych pieniądzach paskudne, nie mam się kogo poradzic. Więc najlepiej zapytam tutaj. Prosze o jakieś podpowiedzi najlepiej konkretne marki i modele które w tych pięniądzach są ładne mocne i do jazdy. Z góry dziękuje
Therwonka
Obserwowany

Auto: Chrysler Grand Voyager 3.3

22 Wrz 2011, 13:28

A bmw e34 bedzie dużo paliło , ale cześci nie są jakieś strasznie drogie . Natomiast prowadzenie super i jak bedzie zadbane to nie do zajechania ja bym ci polecał 525i . Za te pieniądze wyrwiesz jeszcze Forda Scorpio lub mercedesa w124
Kris
kris11kris12
Początkujący

Miejscowość: Słupsk
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Opel Astra 2.0Di
Silnik: 2.0Di 82km
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

22 Wrz 2011, 15:13

Zastanów sie nad Mercem 124 jak przedmówca wspomniał a od siebie dodam coś takiego:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Wrz 2011, 21:12

szukam sobie jakiegos niedrogiego tak do 7000zł samochodu z dużym koniarzem 180+

Moc, wygoda, to czego sobie życzysz chłopcze. Amerykańce są dobrym przykładem tego;

Albo może Wołgi poszukaj? -> http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _31105.jpg
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

22 Wrz 2011, 22:20

[link do oferty na Allegro wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota RAV4 czy Honda C-RV?
    W popularnym segmencie SUV-ów Honda C-RV i Toyota RAV4 są od lat liderami sprzedaży na amerykańskim rynku. Renomowana organizacja konsumencka Consumer Reports przeprowadziła badanie porównawcze obu modeli i ...
    Jak odróżnić w dieslu pompowtryski od wtryskiwaczy?
    Postaram się wyjaśnić jak w prosty sposób sprawdzić jaki mamy układ zasilania czy są to zwykłe wtryskiwacze czy też pompowtryski. Opiszę tez znane mi zalety i wady takich rozwiązań. Trzeba pamiętać że silniki Silniki ...