Model zaślepek do felg aluminiowych - prośba o rozpoznanie

19 Paź 2015, 15:44

Witam,

Szukałem w necie, w sklepach internetowych i nie mogłem znaleźć, także poddaje się i proszę o Waszą pomoc... Otóż w moim autku połamały się dwie zaślepki na felgi. Chciałbym dokupić brakujące, ale nie mogę ich znaleźć - czytałem sporo i wszędzie pytają o kod alufelgi, problem w tym, że takiego czegoś nie ma... Są to jakieś rumuńskie koła ukradzione z wozu zaprzegowego... Znalazłem w jednym sklepie identyczne felgi, wysłałem zapytanie poprzez e-mail, ale mnie zlano.

Kod felg, które znalazłem w sklepie to 8F0 601 025 AG, ale po wpisaniu w google raczej powinno się ich kilka wyświetlić, a wyświetlają się tylko i wyłącznie te ze sklepu i reszta, które są całkiem inne, więc sądzę, że kod jest jakiś lewy.

Z góry dziękuje za chęć pomocy!
Pozdrawiam,
Przemo

EDIT:
Nie mogę dodać zdjęcia więc dodaję link.
encoresin
Nowicjusz

Zdjęcia: 1
Auto: Audi A3 8L
Silnik: 1.6 8V
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna

19 Paź 2015, 21:31

Jeżeli to są takie koła jak na zdjęciu i podanym przez ciebie numerze to mysle że dekielki do nich będą miały numer 8E0 601 165 N.
Zerknij na tą aukcję wyglądają tak samo [link do oferty na Allegro wygasł]
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

07 Lis 2015, 17:33

Dziękuje serdecznie. To właśnie te. Ale jak widzę trudno dostać, akurat te z tymi 'wypustami' ehh :roll:
encoresin
Nowicjusz

Zdjęcia: 1
Auto: Audi A3 8L
Silnik: 1.6 8V
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jazda we mgle
    Jazda we mgle to jak jazda w chmurach, z tą tylko różnicą, że ich dolna podstawa styka się z powierzchnią ziemi. Kierowanie samochodem w takich warunkach wpływa negatywnie na percepcję wzrokową , m.in. trudniej ocenić ...