Witam jestem nowy i potrzebuje pomocy. Mam Clk w208 2,3 kompresor 197km. Chce wymienić wtryski i pompę paliwa na bardziej wydajne. (Większe) Z jakiego modelu pasowaly by te elementy. Chciałbym kupić używki.
Chce małymi krokami zwiększyć moc. Kółko do kompresora już mam. Więc po woli zbieram puzzle. Chce wykonać wszystkie prace sam więc szukam tańszych części.
Nie masz pojęcia o tym. Wpierw musisz się dowiedzieć czy owa pompa i wtryski nie są na tyle wydajne ile Ci będzie potrzebna. Te elementy wymienia się na końcu gdy paliwa brakuje lub jest na limicie wydajności.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Creed83 napisał(a):Chce małymi krokami zwiększyć moc. Kółko do kompresora już mam. Więc po woli zbieram puzzle. Chce wykonać wszystkie prace sam więc szukam tańszych części.
Może i nie mam pojęcia ale jeżeli chce zwiększyć moc tak jak inni piszą to po zmianie koła na mniejsze zmieniają wtryski i pompę żeby była bardziej wydajna. Bo samym kołem max 20 km.A wystroje u mnie w mieście.
Nowe modele Mitsubishi eK Wagon i eK Custom Firmy Mitsubishi Motors Corporation i Nissan Motor Co., Ltd. ogłosiły nazwy i zaprezentowały sylwetki nowych, wspólnie opracowanych samochodów segmentu mini przeznaczonych wyłącznie na rynek japoński. Sprzedaż ...
Audi R8 e-tron i S7 Sportback na planie filmu Iron Man 3 Audi kontynuuje współprace z wytwórnią Disneya i z Marvel Studios, tworząc wspólnie film "Iron Man 3". Rezultaty tej kooperacji zobaczymy wkrótce w kinach. Oficjalna premiera odbędzie się w pierwszych ...
Chciałbym uzyskać około 270 km. I podobno obecne wtryski i pompa( z racji wieku) nie dadzą radę. Pompę i tak miałem wymienić więc chcę zrobić z zapasem tak jak wtryski.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.