Moj pierwszy samochód pomocy! - Renault Megane I z 1998 r.

25 Sie 2010, 12:34

pierwszy mógłby być ale zdecydowanie wolę tą meganke ale ona chyba nie ma gazu albo ja nie widzę chce nim dojeźdzac do pracy a mam kawałek :(

[ Dodano: 25 Sierpień 2010, 13:37 ]
A ile kosztuje założenie gazu - jakiej kwoty w przyblizeniu mogę się spodziewać>?

[ Dodano: 25 Sierpień 2010, 14:11 ]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

3 które znalazłam pewnie i tak lipa :(
Ewelina1122
Początkujący

Miejscowość: Koszalin

25 Sie 2010, 13:12

Sekwencja do R4 to koszt DO 2500zł. Ogólnie co do Bravy... masz rację, wydaje Ci się. To bezpośredni konkurent Megane. Jeżeli zależy Ci na bezawaryjności to włoskie i francuskie bym sobie odpuścił.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

25 Sie 2010, 13:38

a ten??????????
Ewelina1122
Początkujący

25 Sie 2010, 15:03

1.4 odpuść, ogólnie niepolecany silnik, paliwożerny (w Sienie 1.4 potrafi łyknąć do 10l/100km). Poszukaj z silnikiem 1.2 16V.
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

25 Sie 2010, 15:57

przeslę jeszcze 2 samochody które mogłabym mieć proszę o opinie :

Bądź proszę o propozycję jakie jeszcze auto mogłabym miec cena 6 tys. może troszke więcej ale wolałabym 6 tys. z gazem 5-cio drzwiowy i najlepiej zgrabny. Jak widzicie korzystam z waszych propozycji co do innej marki ;)
Pozdrawiam i czekam na wiadomości
Ewelina1122
Początkujący

25 Sie 2010, 15:57

Znalazłem taki egrzeplarz Meganki. Na zdjeciach wygloda nieżle.
Piotrek07
Nowicjusz

Miejscowość: POmorskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Grill Lexusa LS 500 to ręczna robota mistrzów takumi
    Stworzenie charakterystycznego grilla w kształcie klepsydry dla nowego Lexusa LS nie byłoby możliwe bez precyzji rąk wyjątkowych rzemieślników, którzy przekształcili produkt maszyny w dzieło sztuki. Wzór ...

25 Sie 2010, 16:10

nie chce 3-drzwiowej niestety odrazu mam głupie myśli ze w razie nieszczescia nie ma jak uciekać nie nie odpadają 3 drzwiowe ale dzieki też ją ogladąłam ;)
Ewelina1122
Początkujący

25 Sie 2010, 17:26

Wpisz na moto.allegro.pl swoją lokalizację i podawaj linki jakichś ciekawych egzemplarzy, bo ciężko ustalić jakiś konkretny model. Chyba, że masz zamiar jeździć setki kilometrów za autem, co nie wróży nic dobrego, bo często będziesz rozczarowana stanem auta.

Dziwi mnie, że nie padła jeszcze propozycja Fiata Punto lub VW Polo
Frugo
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

25 Sie 2010, 20:06

Właśnie o to chodzi nie chcę daleko jeździć.
A co myślisz o tych modelach co pokazywałam wklejałam pare linków mógłbyś się wypowiedzieć
Dzięki bardzo :)
Ewelina1122
Początkujący

25 Sie 2010, 20:14

Trudno ustalić stan auta tylko na podstawie zdjęcia. Natomiast, jeżeli chodzi o wymienionego przez Ciebie Fiata Brava to dla mnie od razu dyskryminuje go te wizualne modyfikacje wykonane zapewne przez jakiegoś młodego zapaleńca tuningu. Niestety może to wróżyć to skatowane i zmęczone auto.
Co do drugiego Fiata to zdecydowania za mało zdjęć, żeby cokolwiek o tym aucie napisać
Frugo
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

25 Sie 2010, 20:34

A co powiecie na te:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Czekam na opinie - i to tyle co na dzień dzisiejszy mi się podoba

[ Dodano: 25 Sierpień 2010, 21:37 ]
Sorki tego fiata już pokazywałam[/youtube]
Ewelina1122
Początkujący

25 Sie 2010, 21:07

Albo mi się wydaje albo ta srebrna Vectra ma kiepsko spasowany przód. Z resztą zielona chyba niewiele lepiej. Takie jest moje pierwsze wrażenie jak na nie patrzę. Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. Srebrna dodatkowo wydaje się być jakby kolorowa z tyłu? No i ten opadnięty zderzak... Ogólnie za 5 tyś raczej ciężko będzie kupić zdrową Vectrę. Sama popatrz, srebrną już ruda na błotniku wyraźnie na wierzchu wcina.
Co do zielonej to cena sama odstrasza. 4300 za taki samochód? Przecież 4000 zł kosztuje ładna, zadbana, z dobrym wyposażeniem, wersja A z końca produkcji.
Jeśli masz nie daleko to podjedź z kimś kumatym w tych sprawach niech oceni stan tych samochodów. Bo takie wróżenie ze zdjęć to my sobie możemy...
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

25 Sie 2010, 21:22

Srebrna odpada ta zielona mnie włąśnie zastanawia mam blisko mogę podjechać zastanawia mnie ten silnik tak jakby jakieś plamy miał rozumiem ze może być brudne ale az tak?
dzięki za odpowiedz
Ewelina1122
Początkujący

26 Sie 2010, 06:15

Silnik wygląda na zrzygany olejem, myślę, że na starcie uszczelka pod pokrywą głowicy do wymiany. Co więcej? Trzeba wejść pod auto i zobaczyć czy nie chlapie olejem i gdzieś niżej.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

26 Sie 2010, 06:46

Jak nic nie znajdę to podjadę nie mam daleko zobaczę z kimś kto coś wie na ten temat i powe co to za samochód ogólnie mogę powiedzieć że Vectry są swietnymi samochodami wiem bo rodzice mają od paru lat sciąganą naprawdę nic w niej się nie psuje odpukać fakt jest młodsza pare lat ale...
Ewelina1122
Początkujący