Renault Megane I

24 Sie 2010, 09:20

Witam!
Może ktoś mi pomoże otóż mam uzbierane troszkę pieniedzy na mój pierwszy samochód przebierałam w ofertach niczego nie znajdę do 6 tys zł żeby wyglądało zarówno na zewnątrz jak i w środku jedyne co mi się spodobało to właśnie renault na początku chciałam lagune niestety nigdzie nie znalazłam z małym silnikiem w dodatku z gazem więc zdecydowałam sie na megane I z 1998 r. zadbana z tego co widziałam na zdjęciach oczywiscie przed zakupem sprawdzę w najblizszym warsztacie bo to sa ciezko zaronbione pieniądze ale czy ktoś może wypowiedziec się na ten temat jak sprawuje się taka megane?
czy bardzo się psuje oczywiscie licze się z tym ze nie bede jeździła taką jaką kupie w sensie ze nic w nią nie włożę ale jak te samochody się sprawują prosze o jak najszybszą odpowiedź dziękuję dla ułatwienia podam maila żeby ktoś mógł mi bezpośrednio pomóc
[email widoczny po zalogowaniu]
Dziękuję

[ Dodano: 24 Sierpień 2010, 10:49 ]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
to jest ten samochód
Ewelina1122
Początkujący

Miejscowość: Koszalin

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Vision EfficientDynamics 2009
    BMW Vision EfficientDynamics łączy w sobie futurystyczny, aerodynamiczny design nadwozia z wysoką wydajnością paliwową i ekologiczną. We wnętrzu konceptu po raz pierwszy zastosowano technikę warstwową. Dzięki wykorzystaniu ...