Moj pierwszy samochód pomocy! - Renault Megane I z 1998 r.

26 Sie 2010, 11:13

Zielona dodatkowo ma rozwalony prawy reflektor a srebrna rdzewieje już.
Ta jest ciekawa - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ostatnio edytowany przez PrezesArtek, 26 Sie 2010, 11:17, edytowano w sumie 1 raz
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

26 Sie 2010, 11:17

srebrna na bank odpada ale ta zielona mnie interesuje wiesz za tą kase tak jak ktos poprzedni napisał nie ma co się spodziewać akurat ten reflektor to nie problem przeraża mnie ten silnik w tej zielonej trochę sie go obawiam :(
Ewelina1122
Początkujący

Miejscowość: Koszalin

26 Sie 2010, 11:28

Tu jeszcze ciekawe egzemplarze znalazłem warte obejrzenia bo mało zdjęć:
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

26 Sie 2010, 11:39

Tą ze Szczecinka obejrzę dziś bo akurat tu pracuje ta druga mnie zaciekawiła też ją obejrzę a tu mam coś takiego oczywiście cena trochę zadziwiająca i pewnie auto do bani
Ewelina1122
Początkujący

26 Sie 2010, 12:06

Wydaje mi się ze ta Meganka ma inny odcień przodu a inny tyłu. A po za tym ze zdjeć widać że z zewnątrz jest dość zaniedbana.,
Piotrek07
Nowicjusz

Miejscowość: POmorskie

26 Sie 2010, 12:12

mam dostać zdjecia na maila ale troszkę przeraża mnie ta cena ok szukam dalej jakiegoś auta :(

[ Dodano: 26 Sierpień 2010, 14:36 ]

a co powiecie na te?
Ewelina1122
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi A3 Sportback g-tron
    Audi A3 Sportback g-tron to wielki krok marki na drodze ku zrównoważonej mobilności. Kompaktowy pięciodrzwiowy samochód, który zadebiutuje pod koniec 2013 roku, do napędu wykorzystuje Audi e-gaz, paliwo ...
    Kalkulator jednostek ciśnienia
    Najczęściej używaną jednostką w samochodach do określenia ciśnienia jest jednostka "bar" lub "psi", ale warto wiedzieć jak przeliczamy pozostałe jednostki z którymi możemy się spotkać przy obsłudze samochodu.

26 Sie 2010, 13:41

Meganka fajny samochód :)
i na pewno lepiej meganke niż fiata
nec
Nowicjusz

Miejscowość: WLKP

26 Sie 2010, 13:53

wporządku ale nie chodzi mi o opinie typu to fajniesze od tego tylko co sądzicie o tych samochodach jakieś uwagi się przydadzą
dzięki
Ewelina1122
Początkujący

26 Sie 2010, 14:13

Co do megane często są awarie cewek
o ile się nie myle w szczególnośći w 16v
i to się potwierdza bo kumpel swego czasu miał miał 2 meganki i w dwóch cewka nawaliła ;/
nec
Nowicjusz

26 Sie 2010, 16:06

PrezesArtek napisał(a):Zielona dodatkowo ma rozwalony prawy reflektor a srebrna rdzewieje już.
Ta jest ciekawa - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

sorki kolego nawet jej nie zauważyłam, rzeczywiście wygląda ciekawie

[ Dodano: 26 Sierpień 2010, 17:06 ]
nec napisał(a):Co do megane często są awarie cewek
o ile się nie myle w szczególnośći w 16v
i to się potwierdza bo kumpel swego czasu miał miał 2 meganki i w dwóch cewka nawaliła ;/

oczywiście nie sugeruje, że coś od razu się popsuje ale z ciekawosci zapytam ile taka naprawa czegoś takiego kosztuje??

[ Dodano: 26 Sierpień 2010, 17:14 ]
https://ogloszenia.forumsamochodowe.pl/renault
jeszcze taki znalazłam :(
Ewelina1122
Początkujący

26 Sie 2010, 18:24

Koleżanko masz już sporo linków z ciekawymi autami ale chyba nie ma sensu dalej szukać tylko trzeba wybrać które do obejrzenia i pojechać i zobaczyć i jak będzie ok to kupić bo tak to możemy bez końca szukać i wklejać linki ciekawych aut. Jedz pooglądaj i na pisz co Cie zaciekawiło przy oględzinach bo jak będziesz zwlekać to mogą Ci z przed nosa dobry samochód sprzątnąć.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

27 Sie 2010, 09:15

Ile naprawda to nie wiem , cewka tak pewnie będzie kosztowała około 100 zł ;) a i tylko nie kupuj cewki SAGEM ;) nie spisują się
nec
Nowicjusz

27 Sie 2010, 10:12

najpierw to ja muszę znaleźć samochód wszystko lipne jeden był wporządku ale co z tego jak zostal wczoraj sprzedany przyjechała obejrzec auto a tu lipa koleś oglądał i kupił no i szukam dalej :( zima mnie zastanie nim coś znajdę

[ Dodano: 27 Sierpień 2010, 11:13 ]
nec napisał(a):Ile naprawda to nie wiem , cewka tak pewnie będzie kosztowała około 100 zł ;) a i tylko nie kupuj cewki SAGEM ;) nie spisują się

widzę, że jesteś z WLKP możesz mi doradzić gdzie najlepiej tam szukać auta? Wiesz komisy giełdy itp?
Ewelina1122
Początkujący

27 Sie 2010, 17:54

Wszyskie z tych co so podane nie so lipne. Najlepeij wybrać jakiś egrzeplarz i pojechać (najlepeij z kims kto zna sie na autach) to auto obejrzeć.
Piotrek07
Nowicjusz

Miejscowość: POmorskie

28 Sie 2010, 07:25

Nie wiem czemu się uparłaś na te renówki. Jak się napalisz tylko na jeden model to trudno będzie znaleźć dobry egzemplarz, chyba, że będziesz jeździć po całej Polsce.

I daj już spokój z tym, że "auto musi mi się podobać". Jak ja bym chciał sobie kupić auto, które mi się podoba to musiałbym mieć co najmniej 100 tyś. Auto za 6 tyś. ma jeździć, a nie wyglądać.
Frugo
Początkujący

Miejscowość: Wrocław