Może Uno,Kadett,Polo??Co do Polo to u mnie na mieście jest do sprzedania jeden ciekawy egzemplarz który zresztą widuje czasami na mieście,jak coś to napisz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Kubuch napisał(a):Za 2500 zł to ciężko dobrego Cieniasa kupić
Ehh, co ty za bzdury wciskasz? ile chciałes dac za "żelazko" ? 4, 5 tys, może więcej?
Się tak nie rzucaj bo Ci żyłka pęknie Faktycznie trochę głupio napisałem. Chodziło mi o to, że 2,5 tyś zł to kwota dobra na Cinquecento a nie jakieś stare sportowe auta bo te będą w ruinie.
Calibra do 2500zł?!Trumna na kołach i tyle.Za te pieniądze odpuść sobie wszelkie coupe typu Calibra,Celica itd. szukał bym czegoś innego.Jeśli już chcesz koniecznie coś sportowego to poszukaj może jakiegoś Polo G40.
np [link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Fotel Alpine Legendarna zwinność Alpine wynika z niewielkiej masy auta. Nasi inżynierowie zastosowali tę zasadę przy projektowaniu fotela, dzięki któremu kierowca i maszyna stają się jednością. Ultralekki fotel kubełkowy Siedzenie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.