Moja Asterka F zwariowała

12 Maj 2012, 17:21

Witam dziś rano pojechałem do sklepu gdy wysiadłem z samochodu zauważyłem że auto alarm się włączył drzwi się zamkneły i zaczeły mrygać kierunkowskazy może i nic w tym dziwnego gdyby nie to iż alarm nie działa od kiedy kupiłem to autko próbowałem wyłączyć alarm w kontrolce ale mogłem sobie kręcić kluczykiem w nieskończoność i nic to nie dawało auto także kręciło ale nie odpalało udało się dopieropo ręcznym wyłączeniu immo.Dodam jeszcze że raz na jakiś czas podczas próby odpalenia moja asterka nawet nie kręciła. W czym może tkwić problem i czy może chodzić o jedną rzecz ? Proszę o szybką odpowiedź.

Pozdrawiam Dominik
domionik1
Nowicjusz

Prawo jazdy: 12 12 2011
Auto: Astra F (Żabcia)

22 Maj 2012, 14:47

Zadziałało zabezpieczenie,które do tej pory było nieaktywne. Tylko dobry elektryk to zaradzi. Pewnie ktoś założył kiedyś zabezpieczenie ale nie spisywało się za dobrze i je wyłączono lub zrobiono obejście.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Finał NIGHT POWER 2013 GP w Płocku / relacja
    Ostatnia runda tegorocznego NIGHT POWER Grand Prix zakończona. W Płocku zmierzyło się około 70 zawodników. W całym cyklu na starcie stanęło ponad 200 zawodników. Już wiemy kto jest najlepszy. Zwycięzcą całego ...