Witam wszystkich. Dawno się nie udzielałem na forum. Mam jednak do zaoferowania swoją perełkę. Autko część osób na pewno zna. Niestety pod wpływem czasu blacharka ulega biodegradacji
Chce sprzedać w całości w czyjeś dobre ręce bądź na części, a jest w czym wybierać
- Silnik C20NE - igiełka, 2 miesiące temu wymieniony rozrząd, w zeszłym roku NOWY alternator i rozrusznik, uszczelka pod pokrywą zaworów dwa lata temu uszczelka misy i regenerowana pompa wspomagania. Czyściutki, zadbany, zero stuków, nie katowany. Pochodzi z ostatniego wypustu kadetta z 1991r.
CENA 900zł z osprzętem.
- Skrzynia biegów F16, oryginalna z Nexi z pierwszych roczników - później był wkładany ten złom D16 - więc najlepsza skrzynia do tego silnika. rok temu wymieniony siłownik sprzęgła.
CENA: 250zł
- Zaciski ATE 14" z Tarczami HART SPORT - nacinane i nawiercane - do tego klocki HART SPORT - świetny zestaw, nigdy mnie nie zawiódł. Wcześniej były BREMBO nacinane i zwichrowały się po pół roku... Te jeżdżą już 2 lata i mają przejechane ok 15tyś km więc są prawie NOWE. nawet nie ma na nich rantów.
CENA : 300zł komplet
- Zawieszenie (tylko 2,5 roku i przejechane ok 20tyś):
-- Przód, sprężyny MTS -40, amortyzatory Bilstein. Zestaw półtwardy dla zachowania komfortu i świetnej przyczepności
-- Tył sprężyny Kadett GSI oryginalne (od serii nexi mają -20), amortyzatory MTS.
CENA : 400zł/komplet
- Felgi Arcasting KRONO 15", stan idealny - nigdy nie prostowane i nie spawane. Jeździ na oponach Barum - spokojnie na 2 sezony jeszcze z zapasem
CENA: 1200zł
- felgi stalowe z zimówkami, teraz nie pamiętam marki opon ale dla zainteresowanych sprawdzę - jedna para kupiona w zeszłym sezonie a jedna 2 sezony temu.
CENA: 200zł
- FOTELE RECARO - RARYTAS ! komplet foteli wraz z kanapą tylną z kadetta GSI, jasna tapicerka, piękny kolor, regulacja wysokości fotela kierowcy. Lekkie przetarcia na fotelu kierowcy, reszta w stanie idealnym. Czyste, zadbane i świetnie trzymają w zakrętach. Bardzo ale to bardzo wygodne. Regularnie myte i czyszczone. Kanapa nie była montowana w nexi, zapakowana leży w garażu.
CENA: 500zł
- Elektryczna antena kupiona w grudniu
CENA: 30zł
- Zestaw szyb elektrycznych wraz z przełącznikami
CENA: 100zł
- Boczki obszyte czarną eco-skórą z podłokietnikami zamszowymi kolor jasny kremowy(prawie biały). Przednie boczki mają wykonaną zabudowę głośników. Wygląda jak oryginał.
200zł
- plastiki w środku zrobione w hydrografice - carbon , wszystkie szare plastiki, progi itd polakierowane na czarny mat.
CENA: po dobrym piwie za sztukę
Znajdzie się na pewno jeszcze wiele perełek w tym aucie wartych zainteresowania
Chcę tylko pieniądze za części a karoserię dodaję gratis. 2500zł bez felg aluminiowych.
Samochód jeśli nie sprzeda się w całości, będę rozbierał w czerwcu, dlatego możecie już rezerwować części i na początku czerwca dostaniecie już
Pozdrawiam
Paweł
692890618