Mokro na tylnym siedzeniu

07 Sty 2011, 17:30

Witam,
Głupio to może zabrzmi ale ostatnio zauważyłem że na tylnym siedzeniu (w jednym miejscu) jest mokro (tzn czuć że siedzenie jest wilgotne)!!! Dach jest cały tzn nie ma nigdzie dziur mam szyberdach i nie wiem czy nie jest to prawdopodona przyczyna-gdzieś tak wyczytałem. Spotkał się ktoś z takim problemem?
Dodam jeszcze że moje auto stoi cały rok pod chmurką :cry:
shorty1988
Początkujący

Miejscowość: Rawicz
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: BMW e46 320td 150KM 2002r

07 Sty 2011, 22:03

Jest to możliwe mogła już uszczelka gdzieś pójść albo sparcieć ja bym jeszcze popatrzył na uszczelki w drzwiach i oknach :wink:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

09 Sty 2011, 21:50

Jeżeli to siedzenie to radze wsiąść do samochodu i niech ktoś zacznie lać wodą,i będzie jasność sytuacji,bo samemu w czasie jazdy trudno to zaobserwować :cool:
BVB GÓRĄ!!!!!
szczupak25
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Den Haag
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Toyota Crown 1955 rok
    Średniej wielkości Crown to pierwszy samochód Toyoty sprzedawany w Stanach Zjednoczonych. Początkowo był oferowany pod marką Toyopet, jednak tamtejszym klientom oznaczenie nie przypadło do gustu i szybko zostało zmienione ...