03 Mar 2010, 18:17
Termostat wymieniłem na nowy i sprawdzałem go.
stan oleju jest bo kilka dni temu zmieniałem wraz z filtrem a cisnienie to niewiem jak sie sprawdza?
Jeszcze jest tak że jak zimny to gaśnie i się dusi i słaby ale po kilku minutach jest ok, ale to chyba niema nic do żeczy?
[ Dodano: Nie Mar 28, 2010 16:05 ]
.Wymieniłem już wszystko oprucz chłodnicy i wentylatora .
Mam takie pytanie odnośnie żekomego pierwszego biegu wentylatora ,mianowicie czy on istnieje wmoim modelu silnika i jak to sprawdzić?
Mój mundek 1.6 gaz 97r. niema klimy i posiada tylko jeden wentylator na chłodnicy,co do testu z wyciąganiem gurnej wtyczki z czujnika to wentylator włącza sie p około 5ciu,8miu sekundach i kręci się bardzo szybko prosze pomocy bo wraż z rozrządem wydałem już ponad 1000 złoty i auto nadal się przegrzewa.sorki za błendy pozdro
[ Dodano: Nie Mar 28, 2010 16:07 ]
.Wymieniłem już wszystko oprucz chłodnicy i wentylatora .
Mam takie pytanie odnośnie żekomego pierwszego biegu wentylatora ,mianowicie czy on istnieje wmoim modelu silnika i jak to sprawdzić?
Mój mundek 1.6 gaz 97r. niema klimy i posiada tylko jeden wentylator na chłodnicy,co do testu z wyciąganiem gurnej wtyczki z czujnika to wentylator włącza sie p około 5ciu,8miu sekundach i kręci się bardzo szybko prosze pomocy bo wraż z rozrządem wydałem już ponad 1000 złoty i auto nadal się przegrzewa.sorki za błendy pozdro
rugo