Witam
Mam Mondeo 1,8 benzyna 2001 rok, przebieg okolo 192tys km na liczniku. Nie wiem co zrobic czy sprzedać czy już poprostu jeździć az zajeżdżę do końca. Ile bym dostał za moje auto ??
Jesli jest w dobrym stanie,dobze ci sluzy i jestes z niego zadowolony to go trzymaj a jezeli cos ci w nim brak to go sprzedaj i kup cos co by ci odpowiadalo. Mondeo niezle auto ale niestety z roku na rok jego cena bedzie coraz nizsza wiec albo sprzedaj teraz za dobra cene albo jezdzij tak jak to mowisz "do konca" pzdr.
Co należy okresowo sprawdzać w samochodzie? Nie znalazłem na forum podobnego tematu, a myślę że może on pomóc innym użytkownikom/kierowcom w ustaleniu tego na co powinni zwracać uwagę okresowo podczas eksploatacji samochodu. O pewnych rzeczach zapominamy czasem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.