1. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
3. [link do oferty na Allegro wygasł]
Z góry dziękuję za zainteresowanie i pomoc

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Jak się nie dopilnuje progów to podłoga też zgnije. To chyba logiczne.Dyzio92 napisał(a):Focusa akurat widziałem bo mieliśmy go, cała podłoga od dołu wyżarta Ale mkIII jest ten sam problem.
Nie rozumiem, tandetna jakość materiałów więc... się wycierają... Pokaż mi gdzie.Dyzio92 napisał(a):To nie chodzi tylko o wycieranie,tylko o tandetą jakość materiałów. Audi tu zdecydowanie pokonuje Forda
Nie spotkałem jeszcze się z takim przypadkiem w mondziakuDyzio92 napisał(a):Koniu u nas akurat progi ani karoseria nie wyglądały tragicznie, praktycznie zero rdzy ale od spodu była masakra.
Co do wycierania to w egzemplarzach po dużym przebiegu spotkałem się z tymDyzio92 napisał(a):Cała konsola środkowa w mkIII z tym pseudo aluminiowymi wstawkami się wyciera i tandetnie wygląda. Zresztą sam pomysł żeby dać plastik który miał udawać alu to jakiś poroniony pomysł.
Koniu napisał(a):a jesli w Ałdi to już jakiś brudas jeździł...
Bo mnie denerwuje że zawsze najeżdża się na Forda, Fiata, Opla, Honde ale na Ałdi to nikt złego słowa nie powie a wcale dupy nie urywa...łysy30 napisał(a):Ty to jednak masz jakiś problem z tym "Ałdi"... Nikt nic o nim nie wspomina w temacie, nie chwali, ale skrytykować trzeba...
Koniu napisał(a):Bo mnie denerwuje że zawsze najeżdża się na Forda, Fiata, Opla, Honde ale na Ałdi to nikt złego słowa nie powie a wcale dupy nie urywa...
Baza z danymi technicznymi samochodów marki FORD. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne FORD