Zastanawiam sie nad kupnem mk3 lub vectry c z mysla pod LPG . Co polecacie .Pytałem mechanika to mi opla z głowy wybil powiedzial ze kazdy opel to problemy ...
A Ford nie? tak samo może być kłopotliwy. Zależy na jaki stan auta trafisz. Trafisz na trupa mercedesa czy audi, to też będziesz narzekał na nie. Zresztą Mondeo III a Vectra C to zupełnie inna bajka. Porównaj ile kosztują.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Poznajcie ambasadorów Poznań Motor Show 2020 Czwórka miłośników motoryzacji i cztery różne spojrzenia na motoryzację. Przedstawiamy Wam ambasadorów targów Poznań Motor Show. Ambasador Poznań Motor Show to zupełnie nowa formuła, która ...
Zależy od egzemplarza,mam akurat kolegę który posiada Vectre C i ma inne problemy niż elektryka,to akurat ruletka. Jeżeli kupujesz z myślą o lpg to tylko vectra,Mondeo możesz sobie darować. Poszukaj też w podobnym segmencie i też bardzo fajny sedan- seat Toledo.
Z problemów elektryki spotkałem tylko mrugające światła, zawieszenia się komputera i problemy z oświetleniem wewnętrznym. Fakt, że auto było z zagranicy (świeżo sprowadzony, do kościoła Niemiec jeździł). Ale tylko jeden taki egzemplarza widziałem na 3 jakie znam.
Tańszej to nie było Człowieku za 12k to z początku produkcji z kłopotliwym dieslem lub 1.6 benzyną nie kupisz a Ty wyskakujesz.. I nie ważne czy ma problemy z elektroniką, zobacz na liczbe wyświetleń..
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.