Witam Niedaleko mnie stoi seat toledo [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ale oczywiście sprowadzony z magicznym przebiegiem. Chodzi mi o to jak sprawdzić po vinie ten samochód albo kto się zajmuje sprawdzaniem Wiem że taka opcja jest płatna ale mogę pare groszy zainwestować żeby poznać jego historię.
najlepiej jest odwiedzić ASO i tam dokładnie przebadają auto przed sprzedażą, bo często ASO mają taką właśnie usługę ja obstawiam przygodę z tyłu bo brakuje jakichkolwiek oznaczeń
dzida napisał(a):ja obstawiam przygodę z tyłu bo brakuje jakichkolwiek oznaczeń
akurat argument średni, niemiaszki lubia zdejmowac emblematy z tyłu (parę informacji o tym jest na forum), u mnie też nie ma z tyłu znaczka, a nie miał żadnej przygody.
Ciekawe za to ma tablice:) "prawie" jak niemieckie
ale przyjrzeć się warto, bo rzadko się ściąga emblematy ot tak o i zamalowywać to miejsce, a Seaty nie miały możliwości zamówienia auta bez znaczka. Dodatkowo nie zdjął znaczka z przodu, a wszystkie z tyłu wywalił? Srebrny lakier ciężko jest dobrać więc nie zdziwiłbym się, że był cały pomalowany lub spolerowany, bo lakier jak nowy wygląda.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Nowy papamobile Mercedes-Benz dla papieża Benedykta XVI Dostarczając papieżowi Benedyktowi XVI nowy papamobile, Mercedes-Benz kontynuuje tradycję, która liczy już ponad 80 lat. Dr Dieter Zetsche, prezes zarządu Daimler AG i szef Mercedes-Benz Cars, osobiście przekazał w ...
Doczytałem resztę: "AUTO PO OPŁATACH: AKCYZY,PRZEGLĄDU TECHNICZEGO,TŁUMACZEŃ,KUPĄCY ZWOLNIONY Z OPŁATY SKARBOWEJ WYNOSZĄCEJ 2%. " 1) Dolicz do tego jeszcze WK (500+reszta opłat za blachy) 2) zwolniony z opłaty = komis!! 3) jeśli nie zapomniał to dochodzi jeszcze skarbówka
Nie do końca wiem co to jest wyklejanka. Te tablice to zapewne sam zamówił z allegro za jakieś 35zł (najprostszy sposób na sprawdzenie blach- brak znaczka landu,gdzie auto było ostatnio zarejestrowane oraz brak znaczka terminu ważności badania technicznego)
Autko posiada nieoryginalny wydech. A z tymi wyklejanka o to mi chodziło http://www.tvs.pl/46918,uwaga_komisy_sa ... janke.html NO to chyba odpuszczę sobie ten komis. Przebieg śmieszny. A chciałem podjechać tym samochodem do znajomego mechanika 40 km od tego komisu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.