Co lepsze, mniej awaryjne, dobre do LPG oraz łatwiejsze w znalezieniu
VW Passat B6 1.6 MPI czy Ford Mondeo MK4 2.0i (145KM) ??
Nie interesują mnie inne marki oraz silniki diesla z racji tego iż robię rocznie góra 10.000 - 12.000km głównie po mieście oraz okolicach miejsca zamieszkania
Nie wykluczam w przyszłości montażu instalacji LPG
Samochód raczej na 4-5 lat - Mamy 2 dzieci oraz pieska a więc musi być rodzinny
Już chciałem Ci napisać, że był tu wczoraj identyczny temat, ale po chwili zauważyłem, że to Ty go założyłeś Daj sobie spokój z VW Passatem 1.6 - z dwójką dzieci i psem na pokładzie będziesz zwykłym zawalidrogą.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Fałszywe poczucie bezpieczeństwa Pieszy wchodząc na oznaczone pasami przejście często zyskuje fałszywe poczucie bezpieczeństwa. Jak gdyby fakt, że w tym miejscu ma pierwszeństwo, chronił go przed zagrożeniem. W rzeczywistości na przejściach dla pieszych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.