Co lepsze, mniej awaryjne, dobre do LPG oraz łatwiejsze w znalezieniu
VW Passat B6 1.6 MPI czy Ford Mondeo MK4 2.0i (145KM) ??
Nie interesują mnie inne marki oraz silniki diesla z racji tego iż robię rocznie góra 10.000 - 12.000km głównie po mieście oraz okolicach miejsca zamieszkania
Nie wykluczam w przyszłości montażu instalacji LPG
Samochód raczej na 4-5 lat - Mamy 2 dzieci oraz pieska a więc musi być rodzinny
Już chciałem Ci napisać, że był tu wczoraj identyczny temat, ale po chwili zauważyłem, że to Ty go założyłeś Daj sobie spokój z VW Passatem 1.6 - z dwójką dzieci i psem na pokładzie będziesz zwykłym zawalidrogą.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Verva Street Racing 2016 W miniony weekend odbyło się jedno z największych wydarzeń motoryzacyjnych w Polsce. Festiwal Verva Street Racing 2016 zgromadził tysiące miłośników motoryzacji, dla których organizator przygotował wiele atrakcji. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.