Mondeo mk4 do 50 tysięcy

24 Lis 2016, 13:52

Witam, już ponad miesiąc poszukuje (nie dla siebie) forda mk4 od 2011 roku do 50.000zł.
Wymagania jakie MUSZĄ być spełnione :
- silnik diesel 2.0 (1.6 są za słabe na taką masę)
- zegary Convers+
- Tempomat
- Kombi odpada
- Skrzynia manuala
Wyposażenie titanum chyba że inne posiada cechy jak wyżej.

Pare aut już oglądaliśmy ale niestety żadne nie było godne uwagi.
Aktualnie skupiłem się na tej ofercie :

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Wykupiłem raport w autobazie, za dużo się nie dowiedziałem ale ciekawe że w czerwcu tego roku to samo auto wystawione było za 37.000 a teraz za prawie 40.000 .

Pojawią się teraz pytanie czy znacie jakies serwisy w których mogę sprawdzić historię pojazdu PRZED sprowadzeniem go do Polski ?
Jeśli macie jakies stronki proszę o linki na pw

pozdro
rarytas22
Początkujący

Prawo jazdy: 06 06 2010
Auto: honda civic 6

24 Lis 2016, 16:25

No jak będziesz miał jakiegoś "Duńczyka" do sprawdzenia, to pisz do mnie.
Do sprawdzania auta jest bardziej forum bez-wypadkowe.net, gdzie często mają dostęp do bazy ubezpieczyciela i ASO, ale trzeba uważać, bo chyba z 50% osób na tamtym forum to handlarze (ci najbardziej aktywni).
tomekdk

25 Lis 2016, 10:06

Dzięki za podpowiedzi.

Ciekawe że gość z aukcji której podałem link, nie chce się tłumaczyć mówię mu że znalazłem to autko na aukcji która była wystawiona w czerwcu i to za 3 tysiące taniej wtedy, a on mi wciska że ktoś podrobił zdjęcia, nie ważne że zdjęcia co prawdą są inaczej wykonane ale rejestracja i VIN ten sam :lol:
rarytas22
Początkujący

Prawo jazdy: 06 06 2010
Auto: honda civic 6
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dragster JET CAR PREDATOR
    Francuski samochód Jet Car Predator ma aż 6000 KM i silnik odrzutowy. Poniżej przedstawiamy specyfikację techniczną. Nazwa : Dragster JET CAR PREDATOR Silnik : Amerykański Turbojet z samolotów myśliwskich. Typ ...