Monitoring dostawczaka - czy warto?

23 Maj 2019, 16:07

Zdecydowanie, ja już nie wyobrażam sobie moich pojazdow bez monitoringu - obecnie korzystam z Transmobil
Janek33
Nowicjusz

23 Maj 2019, 16:17

Monitoring GPS to podstawa gdy prowadzisz jakąkolwiek flotę, ja od znajomego dostałem informacje o jednej firmie i przygotowali mi dość korzystną ofertę jestem bardzo zadowolony
dawidbus
Nowicjusz

05 Lip 2019, 08:52

Zgadzam się z przedmówcami 8)
Starhurt
Nowicjusz

Miejscowość: Działdowo
Prawo jazdy: 01 01 1992
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nissan
Paliwo: Inne
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

08 Sie 2019, 10:26

Zdecydowanie jestem za! Mam u siebie na firmie systemy transmobil i stałą kontrolę nad pojazdami. Bardzo fajnie sprawdzają się w codziennych działaniach na froncie :)
Sebek87
Nowicjusz

19 Sie 2019, 11:51

Chyba jasne jest, że przy jakiejkolwiek flocie monitoring to podstawa. Mamy XXI wiek i liczy się innowacyjność technologii, ja stosuje monitoringu od Rental Tracker, zdalna blokada zapłonu świetnie radzi sobie z klientami nie dopełniającymi warunków umowy
dawidbus
Nowicjusz

06 Mar 2020, 10:01

Jeśli mowa o działalności opierającej się na transporcie, to bez monitoringu w dzisiejszych czasach ani rusz
robertkowaler
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Manewr skrętu na skrzyżowaniu
    Manewr skrętu – kierowcy często nieprawidłowo wykonują ten manewr, nie dostosowują prędkości, nie biorą pod uwagę warunków pogodowych i zapominają o zatrzymaniu się, gdy skręt jest warunkowy. "Po pierwsze, przed ...

07 Maj 2020, 13:39

U nas zawsze jest monitoring
bate
Nowicjusz

19 Mar 2021, 22:24

warto wyposażyć samochód w monitoring GPS. U Nas w firmie mamy zamontowany https://www.truckonline.pl/ w samochodach serwisowych. I jak klient dzwoni za ile będzie mechanik możemy w łatwy i szybki sposób sprawdzić i powiedzieć za ile mechanik dojedzie. Do tego można sprawdzić zdalnie parametry samochodu.
mazi88
Początkujący

Miejscowość: Kuźnia